![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am bineintzles windowz shi de AZI boul asta de calc a inceput sa raporteze prost spatziul liber pe disc... shi... pana sa scriu acest topic am gasit solutzia.... daca mai trece cineva prin problema asta, sa se foloseasca un WIPE tool, care deleteaza un director / fisier din calculator fara posibilitatea de a mai fi recuperat (aici atentzie!!!). eu am fol wipe tool din NAV 2004, dar din cate shtiu exista un wipe tool grtatis (BCWipe park, il aveam pe win 98). asha ca nu disperatzi cand nu se deleteaza ceva! ![]() P.S. Cand calcu scrie un cd, cu orice soft de scris, LASATZI-L IN PACESA TERMINE, nu va apucatzi sa shtergetzi nimic de pe hdd!!! la mine raportarea proasta asha a inceput
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
chkdsk c: /f /r ?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
am gasit-o pe un forum pe google ![]() pana la urma shi pan ala urma am rezolvat-o cu norton antivirus 2004 cu Emty Protected Files... acum ma gandesc daca problema n-o fi chiar generata de Norton, ca pe respectivul forum era mentionat tot NAV 2004 so... avetzi grija cu nav 2004
|
| | #13 (permalink) | ||
|
prb e ca daca ai NAV 2004 sau orice versiune care protejeaza shi coshu de gunoi, ca sa eliberezi spatziu, un simplu shift+delete nu e de ajuns... trb golit shi norton protected files... asta e tot... mi se pare cea mai mare idiotzenie sincer, ptr mine... ptr cei care shterg din gresheala cu tona, e chiar util un backup la backup... so... daca avetzi mania de a shterge fishiere ca sa avetzi de unde sa le recuperatzi, FOLOSITZI NAV 2004!!!!! pentru restu care au fost in situatzia mea (sau care sunt, sau care vor fi), EMPTY NORTON PROTECTED FILES!!! shi datzi ALL intotdeauna, daca suntetzi singurul utilizator(profil, vrb de win xp / 2000) al calc!!!!
|
| | #14 (permalink) | ||
|
...de fiecare data cand instalezi NAV, NIS sau Systemworks (indiferent ce versiune, cel putin de la 2000 incoace) o sa patesti asa. cel mai bine ar fi sa dezactivezi aceasta optiune pe toate partitiile...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
Mi s-a intamplat odata (a fost ultima oara cand am mai folosit produse Norton) ca Norton Recycle Bin sa contina zeci de mega de fisiere care nu se mai putea sterge orice ai fi facut (incluzand bootare cu Hiren's BootCD 6) decat formatand partitia. O mare porcarie a ajuns Norton System Works si NAV.
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
problema e de la Norton Utilities cred de la Norton Protected Recycle Bin parca am avut-o acu vreo cativa ani pe un k6-2 la 300 cu hard de 6.4 GB ![]() dezactivezi norton protected recycle bin si merge fara probleme bineinteles mai intai golesti norton protected files nu cred ca e de la NAV, pe vremea aia parca foloseam AVP
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |