![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
In ultima vreme, au aparut foarte multe backdoorui, unele numite "Remote Administration Tool". Programe ca SubSeven, BackOrifice 2000 si NetBus Pro sunt foarte cunoscute. Pentru cei care folosesc aceste programe am o intrebare: Care credeti ca este cel mai bun astfel de soft? PS: Am vazut ca firmele producatoare de antivirusi s-au grabit sa faca update-uri prin care sa rezolve acesti Troiani. Daca functioneaza sau nu, asta ramane de vazut.
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Pentru cei care vor sa se distreze cu Sub7, dar nu au pe cine, sugerez sa intre pe serverus IRC irc.subgenius.net pe canalul #infected. Sunt foarte multe victime, chiar daca unele ip-uri nu merg (cam multe, dar asta e, se mai gasesc cativa care sa si mearga)
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sub7 - conturi de dial-up da s-o cam prins lumea cum ii faza cu troienii ... ------------------ Allah il Allah !
__________________ "Imperious, choleric, irascible, extreme in everything, with a dissolute imagination of the like which has never been seen, atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell and kill me again or take me as I am, for I shall not change."(De Sade) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |