![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Lasativa mey de Outlook. Io atita va zic. Ca are o securitate tipic microsoftiana. ------------------ ...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
SPASMO! Lasama omule ca ma exasperezi. E common knowledge ca OE5 iti pune hdd-ul la vedere cind se conecteaza! Pine rulez. U suck. Kill yourself. ------------------ ...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Fi-v-ar Pegasus mail de ras! Cred ca e cel mai de kko client de mail care exista! Am un preten in Belgia car era cu Pegasus si se tot kk pe el ca nu-i merge aia, nu-i merge ailalta... Outlook Express rulz pt. Windows. De restu... cine are nevoie... ------------------ Press any key to continue or any other key to quit.
__________________ GOOD MORNING is a contradiction in terms. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Guest |
OK, Outlook Express este el frumos si gigea, dar crapa cu succes pe sistemele cu 16 Mb, se incarca foarte greu in 24 de Mb si merge bine doar de la 32Mb in sus. + este plin de erori.. vezi prin arhivele de stiri de la www.securityfocus.com The Bat! , cel mai adevarat utilitar; dupa DN, desigur... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Pai de obicei OE(5), dar cand mi-e lene sa-l deschid (merge destul de greu), NM e the best!!!
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |