![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Deci, cum ziceam in subiect, am nevoie de un programel cu care sa pot face chaturi pe lan. Vreau ceva foarte "basic" gen mirc, deci, chat cu text nu cu voce sau alte prostii. Sa se poata rula minimizat si sa poata sa-ti dea un notify, un sunet, ceva, cand primesti un mesaj. PS. Si sa nu fie la fel de imbecil ca WinPopup. (Sa fiu al naibii, cea mai dobitoaca interfata pe care am vazut-o in viata mea). PPS. Si nu ma deranjeaza daca imi dati adrese de web de unde se poate downloada. Thanks all. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: BV, BV, BV |
iChat Pager parca stie o chestie de genu plus realizarea de grupuri de useri samd.. daca nu ma insel pentru asa ceva a si fost creat PS dar baga mare de aici.. gasesti sigur ce vrei: http://winfiles.cnet.com/apps/98/chat-text.html PSS iChat este ceva mai vechiutz.. nu mai stiu de unde il poti da jos... [Mesaj modificat de MonteS (modificat la 03 Decembrie 1999).] | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Atentie mare cu United Frequencies! Bajetzii admini de NT se vor prinde ultra-urgent ca il folosesti... Apare la ei ceva de genu nickname on hostname is active... ------------------ Press any key to continue or any other key to quit.
__________________ GOOD MORNING is a contradiction in terms. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
De ponyChat nati auzit? E pretty kewl si face tot ce vrei tu. ------------------ ...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Uite cateva idei : ponychat 2.21 (rulz): www.geocities.com/siliconvalley/lakes/3884 v4chat (si asta e misto): http://www.oli.tudelft.nl/vvier/v4software - asta e freeware si united frequencies e bun, da parca e cam prea incarcat: www.comberg.com/freq [Mesaj modificat de Athos (modificat la 06 Decembrie 1999).]
__________________ What is too stupid to be spoken is sung. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Winpopup Plus, e destul de bun. Am zis PLUS :-) Ti'l trimit, daca vrei. --- "Be thankful I was pulling my punches"
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Winchat e superb ...
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |