![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
IDEE! (mi se intimpla rar da ma tine ). Dupa un reply care a sunat cam lamereste la threadu cu "romanian crackers", unde am zis ca majoritatea protectiilor la ora actuala really suck fiind facute ca draq, ma lovit chestia asta: stiu ca se gasesc pe forumu asta persoane care la au la programare. Hai facem un concurs cine scrie cea mai buna protectie si cine o sparge. Adica:fiecare participant scrie un programel care cere ceva de genu registration code (restu protectiilor sint ori triviale ori unsuitable pentru concursu asta) si daca il bagi bine da un mesaj pe care autoru il tine secret. Programele se posteaza catre toti participantii si astia se chinuie sa sparga tot ce a facut concurenta. Cind cineva ii da in cap la o protectie da un post aci cu mesaju secret si eventual detalii asupra protectiei. Ce ziceti? ------------------ ...Winblows sux. There's no God. Have a nice day. Peace.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Am vrut sa zic: Eu unul nu am timp. Vrei sa spargi ceva? Incearca Scitech Display Doctor. Mie nu mi-a iesit in totalitate, ci numai anumite parti. Era ver. 6.0 parca si de la momentul aparitiei cel putin 1 luna nu a aparut un patch klumea. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |