![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mi-am stricat jucaria mea de mIRC..... Am un 6.1 cu pnp pus peste el ( peace and protection script)... si de cateva luni nu mai descide nici un meniu .....nu mai merge nici o comanda sa scriu din mirc.... Am stat si am tot citit toate iniurile alea.... ba chiar le am comparat cu un mirc proaspat instalat.. si nu imi dau seama unde este problema..... Are cineva 10 min de timp sa ii trimit mircul meu arhivat si sa sa uite unde e problema ? Eu cred ca nu e ceva bine in popups.ini.... deoarece acolo sunt meniurile care lipsesc.... So .. HELPPP?????
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Reinstaleaza sau incearca alt script ...daca banuiesti ca ar exista o problema in popups.ini , instaleaza script-ul in alt dir. si copiaza popups.ini (fresh installed) peste cel ce iti creaza probleme
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Pai am zis mai sus ca am incercat asta..... insa nu vrea....... Se intampla ceva ciudat si extrem de simplu de rezolvat insa nu stiu ce .... si nu mai am atata timp ca pe vremuri sa diagnostichez singur ![]() Problema e ca nu vreau sa renunt la PNP ul meu ptr ca am o gramaaaaaada de setarii statistici si alte tampenii acolo .... ele reprezinta toata viata mea de mirc. si nu vreau sa renunt la ele ....... Plz help
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Heh...soz, am sarit cu privirea peste *ba chiar le am comparat cu un mirc proaspat instalat* ...hmmm...trimite-mi arhiva prin mail...voi incerca in seara asta sau maine dar nu garantez nimic...i don't kn0' that much
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |