![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 |
Habar n-am unde-i buba, dar...fratzilor! E inacceptabil ! Utilizez eu de cateva luni in care n-am mai reinstalat Windowsul (oi fii ultimul mohican ?) IE5 shi Netscape4.7 shi de ceva timp incoace , treptat , incep sa nu mai poata fii accesate site-uri care pana deunazi mergeau perfect (dealtfel shi merg ,da' nu la mine, ca doar nu s-au stricat definitiv shi pemanent www.microsoft.com,www.hotmail.com,www.altavista.com!!!!) ! Am cercetat eu frumos shi am aflat ca nu-i numai problema mea . Dar spre deosebire de mine , altii care patesc asa ceva , prefera sa reinstaleze totul . Pana cand , ca m-am saturat ! (mda, pana la Windows2087 probabil....) Ca sa vezi cati nervi mi-a provocat.As cauta un patch ceva , da' cum am mai spus , la mine www.microsoft.com = canci.Oricum n-am gasit pe nicaieri vreo precizare de genul asta. Asa ca daca stiti ceva , da-ti shi voi un semn.(parca vad ca se umple pagina cu "shi mie mi s-a intamplat !" ).Eh , belea mare , ce sa-i faci....----------------- Xena comes again.... yesssssss [Mesaj modificat de MelanoX (modificat la 07 Decembrie 1999).] | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Du-te in "Windows\Temporary Internet Files" si sterge TOTUL... Acelasi lucru in "windows\cookies". Incearca sa te duci la paginile de web folosind ip-ul inloc de nume(copy and paste de aici : microsoft : 207.46.130.45 ; hotmail: 216.32.243.7 ; altavista: 204.152.190.70). Daca nici asta nu merge du-te in Control Panel Internet Options --> Security TAB selecteaza Deafault level--->Connection TAB selecteaza LAN settings si remove toate checkmark-urile(in special daca este pe automatic detect settings)... S-ar putea sa fie ceva de la ISP cand iti da serverele de DNS. Daca nu ai DNS-ul specificat in dial-up networking in proprietatile conectiei in Settings(langa TCP/IP) atunci suna ISP-ul tau si cere-le adresele DNS. Daca nici asa nu merge atunci poate ca este o problema cu TCP/IP stack si trebuie sa re-instalezi TCP/IP-ul. Dar inainte de a reinstala TCP/IP-ul da un search for "hosts" si vezi cate "hosts.sam" si lmhosts.sam" gasesti. Daca sunt mai mult de 2 atunci sigur ai probleme... Sterge tot ce gasesti(chiar daca sunt numai doua) si restarteaza. DAca ai probleme le scoti din recycle bin, dar sunt recreate cand restartezi.Daca nu merge nici asa atunci incearca sa editezi hosts.sam (in notepad) si sa adaugi urmatoarele linii la sfarsitul documentului exact asa cum sunt aici: 207.46.130.45 www.microsoft.com 216.32.243.7 www.hotmail.com 204.152.190.70 www.altavista.com Sper ca ceva din toate astea merge. PS: cand modifici setarile IE-ului fa-o din Control Panel pentru ca asa afectezi si Netscape-ul... [Mesaj modificat de Rrough (modificat la 14 Decembrie 1999).]
__________________ ~Eschew obfuscation! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |