![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Optiunea Stand By in XP nu imi mai apare
Poate ca v-ati mai confruntat cu aceasta problema... dar nu am gasit un topic. Problema e asa: pe un calculator pe care putea inainte să dau Stand By (era defapt STR) acum nu mai pot. Calculatorul este evident ACPI (Uniprocesor PC), şi nu îmi aduc aminte ce modificări am făcut sistemului după ce nu a mai mers... (pur şi simpul nu a mai vrut să intre în stand by) Idei? (PS: am dezinstalat Nero si tot nu mi-a mers, asa că l-am pus la loc) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De obicei nu apare stand-by cand nu ai instalate driverele corect. Daca ti-a mers inainte ceva s-a modificat. Incerca WIZMO, poti da stand by cu el.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
..sau...daca cumva in loc de stand by iti apare hibernate, atunci trebuie sa dezactivezi optiunea de hibernare din power options. daca nici asa nu merge, vezi daca in bios ai activat ACPI, daca il ai dezactivat...il activezi, normal ... dar am impresia ca trebuie sa reinstalezi windows-ul...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am incercat WIZMO dar nu mi-a mers (wizmo standby damint!).. mişto graviton... SeikQ: nu îmi apare nici hibernate, iar în bios am activat acpi M-am mai uitat şi pe net ca să gasesc soluţii, dar se pare că nu e o problemă aşa de trivială cum am crezut la început (sau poate nu am avut eu noroc) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
...nushtu ce sa iti zic, dar driverele le ai instalate? sau incearca sa iti reinstalezi windows (asta daca nu ai gasit intre timp alta solutie)...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Reinstaleaza driverele nware daca ai nforce2 sau via4in1 daca ai via.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Se pare ca era de la Tuner. L-am avut tot timpul bagat in caclulator, numai ca nu ii instalasem driverele. Dupa ce le-am dezinstalat mi-a aparut iar. Acum insa, dupa ce ies din standby monitorul nu mai afiseaza corect. Se vede doar o portiune mica din ecran care e multiplicata de vreo 100 de ori pe toata suprafata monitorului. Am instalat driverele placii grafice (nVidia) dar n-a mers. idei? (cred ca pana la urma imi pun xp sp2, si poate am noroc)
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |