![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| GetDataBack. M-a ajutat in situatii in care EasyRecovery nu a fost capabil.
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Active@ File Recovery ..
__________________ Intel Core 2 Duo E6600 ES | Eheim 1046 + Alphacool NexXxos XP + NB + VGA Blocks By Para + NexXxos Extreme III Radiator | - | Asus P5W DH | Gainward 7900 GT @700/1020 | 2xHitachi 80GB S-ata 2 Raid 0 + Seagate 200GB + WD 200GB + Seagate 250GB| NEC ND-2500@2510 | Chieftec BX-02B-B-B | ETC. YM : mekkboti Mobile : 0745-679673 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare: am computer din 2001. nu am patit niciodata din astea. cum reusiti sa aveti nevoie de softuri de recuperat datele de pe hardu formatat din greseala? sunteti n00bi? nu vedeti bine? nu va pricepeti?
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
[ontopic] getdataback for fat, ntfs, easy recovery
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Incearca sa fii arogant cand chiar e nevoie. Thanks. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mie mi s-a intamplat de vreo 3 ori - sper sa nu mai patesc asta iara ca mor de oftica. Atunci cand am reinstalat winul, din NC DOS am stres directorul win, dar am uitat de exemplu ca lasasem in directorul my documents ceva foarte important. Altadata am uitat altceva si uite asa am inceput sa-mi dau plame de oftica si sa tip dar trebuia sa fac ceva ca sa recapat intr-o cat mai mare masura datele inapoi. Deci eu zic ca tine mai mult de graba si neatentie si nu de prostie sau altcvea. Deh, asta e... Eu am folosit pana acum cu succes EasyRecovery-ul.
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Salutare Am si eu o problema, am nevoie de un program care sa fie instalat pe winXP si sa vada partitile de linux si sa pot copia anumite fisiere din acea partitie de linux pe o partitie fat32 sau ntfs. Partitia a fost salvata cu PM8 de pe un hdd, linuxu era slakeware. Multumesc anticipat pentru ajutor | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| explore2fs
Daca mai intereseaza pe cineva....... explore2fs, the Linux file system utility for Windows NT oricum multumesc razvan2007 pt interes dar programelu ala nu a mers in XP in schimb asta e foarte simplu si usor exporta ce vrei tu din partitia de linux in portitia de win | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |