![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema IE
Salut! am si eu o problema cu IE, si anume, nu imi deschide unele pagini, imi spune "Accesss has been denied"...nu numai la respectiva pagina face asa ci la mai multe. ca browser default folosesc FF si nu ma afecteaza chestia asta prea tare doar atunci cand vreau sa vad nishte pagini web care nu merg decat cu IE... ps: am scanat de ad-aware si mi-a eliminat tot ce avem dar tot apare. mai am instalat si NIS2005... mersi!
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
..nu...problema asta o am acasa si nu la servici...si tin sa anunt ca nu am instalat nici un fel de programe de acest gen si nimeni altcineva nu mai are acces la compu' meu decat fratemiu' dar care il foloseste decat la mirc si la cateva joace, deci el este exclus sa fi facut ceva...ma gandeam ca ar putea fi de la NIS2005 dar nici acolo nu am umblat la optiuni...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Probabil ca ISP-ul filtreaza continutul cererilor tale. Dupa cum vad in atasamentul tau DansGuardian se ocupa de treaba asta | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
..scuze...greseala a fost a mea. am rezolvat. era pus un proxy si d'aia facea asa...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |