![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vreau sa scot versurile de pe la o melodie in asa fel in cat sa nu ramana decat partea instrumentala (negativul).Exista vreun program care sa faca asta?Si daca da, unde il pot gasi. Multumesc anticipat.
__________________ The surest sign that intelligent life exists elsewere in the Univers is that none of it has tried to contact us. Vand vechituri: placi video PCI, harduri, cabluri, bracketuri, adaptoare si stickere. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu, nu exista nici un program care sa faca asta..negativele le poti scoate numai intr-un studio...dupa care se mixeaza vocea pe el..dar sa scoti vocea dintr-o piesa deja mixata nu poti.
__________________ Acer Aspire 5514 EWLM .Intel Celeron M380, Intel Media Graphics 900, 60 Gb Hdd, 1 GB Ram Kingston, DVD DL Philips, Built in digital and analog TV Tuner, Wi-Fi PCMCIA Card(a,b,g) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Tu daca te uiti cu sound forge-ul pe o melodie, sa imi zici si mie care e diferenta intre vocea umana si instrumentalul...nu ai cum scoate vocea din nici o piesa de nici o masura, nici cu placi nici cu nimic....
__________________ Acer Aspire 5514 EWLM .Intel Celeron M380, Intel Media Graphics 900, 60 Gb Hdd, 1 GB Ram Kingston, DVD DL Philips, Built in digital and analog TV Tuner, Wi-Fi PCMCIA Card(a,b,g) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
in concluzie ca sa nu ne invartim in jurul cozii : ce vrei tu nu se poate face corect si curat cu nimic. sunt intr-adevar programe si pluginuri in care poti incerca sa te joci cu spectrul de frecventa si sa incerci sa filtrezi partea de voce, dar nu o sa-ti iasa in veci ceva decent.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Solutie
Tu ai nevoie de midi version,dar pentru negative trebuie si drepturi de autor, daca sunt recente, oricum gasesti la orice muzicant care canta la nunti si are un sintetizator asa ceva, (doar nu iti inchipui ca astia chiar stiu sa cante,doar se prefac ca dau in clape) evident trebuie sa stai bine cu inima cand intrebi de pret. Deocamdata vezi ce ti-am pus in atach. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |