![]() |
| | #303 (permalink) | ||
| FileHamster - pentru cei care vor Shadow Copy din Vista, dar le e prea lene sa instaleze Vista.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Media Player Classic + ultima versiune de FFDShow <ca si codec> sau Media Player Classic Home Cinema + ultima versiune de FFDShow <ca si codec>.
__________________ | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
.Probabil ca sunt release-uri diferite SI pentru procesoare mai vechi, ca sa se poata bucura omul de un film chiar daca are un procesor vintage under the hood. Zic io... Deci poti ignora linistit variantele cu MMX si SSE. Numai daca nu ai cumva pe acasa vreun AMD K5 sau AMD K6 .Cat despre FFDShow, poti face cu el o tona de chestii, optimizari, decodari, subtitrari etc. Decat sa faci tandari Windows-ul cu fel si fel de pachete de codecuri, bagi FFDShow-ul si gata treaba.
__________________ | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce sa zic ... eu l-am prins desi la registred scrie Order ... dar pare a fi ok, nu cere key sau altceva. Daca il mai vrea cineva sa-mi dati pm cu mailul.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
Un alt soft dragut. Launchy Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
un anti spyware bun ?
__________________ Daca aveti nevoie de jante , bodykituri , scaune , evacuari , stopuri , faruri , suspensii , accesorii de interior , volane , schimbatoare , pedale , ceasuri , audio , media etc etc si multe alte produse doar intrebati ! ,,Reality is wrong. Dreams are for real'' | |||
|
| | #317 (permalink) | ||
|
SUPERAntiSpyware (SUPERAntiSpyware.com - Downloads) sau Spybot S&D (The home of Spybot-S&D!).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
| COMODO Internet Security 3.5.53896.424 Released!
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |