![]() |
| | #361 (permalink) | ||
| Miro internet TV and video player E destul de interesant, are diverse canale, de la game reviews la filme clasice sau videoclipuri, geek news, etc. Nu stiu daca s-a mai zis, eu nu am gasit la search.
__________________ I was God once. | |||
|
| | #362 (permalink) | ||
|
O alternativă la managerul de procese din Ace Utilities cunoaşte cineva? În Ace Utilities pot să selectez sau să deselectez orice proces încărcat la startup. Nu mă refer numai la .exe ci şi la cele .sys şi .dll. Deasemeni o alternativă pentru ştergerea backup-ului din System Restore aşa cum apare în TuneUp Utilities cunoaşte cineva? Pentru toate caut alernative free dar în special care utilizează cât mai puţine resurse posibil, nu neapărat cu interfaţă prietenoasă. | |||
|
| | #364 (permalink) | ||
| Quote:
Mai e si Nexusfile, dar difera un pic shortcuturile default de TC. Pot fi redefinite partial si oricum sint destul de inteligent setate.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
| Baga screamer radio.. n-o sa mai ai nevoie de downloadat muzica
| |||
|
| | #369 (permalink) | ||
|
Am descoperit mai demult un program interesant :Teracopy.Acest program copie fisiere dintr-o parte in alta cu o viteza net superioara celei din Windows Explorer. Eu il folosesc si ma declar multumit de prestatia lui pe hardul meu ATA . Am atins viteze cu acest program si de 20MB/s.
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| | #370 (permalink) | ||
|
scuze de off dar nu vroiam sa creez un nou thread pentru o simpla intrebare.....spunetimi si mie....care e mai bun???Ace mega codecs sau k-lite ??? acum am ace mega codecs si se misca cateodata greu k-lite.....nu vreau sa dezinstalez amc si sa pun k-lite acum ca dupa imi ia o ora sa instalez amc .....deci....care e mai bun ??/ /
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| | |||
|
| | #372 (permalink) | ||
|
@eugigigigi potzi incerca CCCP (Combined Community Codec Pack)
__________________ Black... All Black... | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
| Quote:
Cel mai bun e KMPlayer (parerea mea) - implica un Player cu toate functiile necesare + un pachet de codec-uri atent selectate si implementate (sunt integrate intr-un director al player-ului, nu ti le imprastie aiurea prin Windows) cat sa nu ai probleme nici cu filmele si nici cu sistemul, sau anumite jocuri de la atatea gunoaie instalate (doar Quick Time alternative si Real alternative ar mai fi necesare pentru Internet). | |||
|
| | #374 (permalink) | ||
| Quote:
Alte softuri: k-meleon browser K-Meleon Flock browser - nu prea bun Flock Browser - The Social Web Browser ReNamer - redenumit fisiere in bulk http://www.den4b.com/downloads.php | |||
|
| | #376 (permalink) | ||
|
ls -lR > gica.txt ? ![]() Quote:
Mi-am underclock-at procesorul de cand folosesc asta, ca nu trece de 6-7% usage.
__________________ Fidelity is the lifetime prison of the ugly. | |||
|
| | #378 (permalink) | ||
| Quote:
in Command Prompt: dir /o/p/s c: >text.txt ![]() daca vrei cu "iconite" cauta pe Google: file directory print, list etc.
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #379 (permalink) | ||
|
1. o alternativa la WinRAR ? .... 2. Ca player, sa merg pe KMPlayer? vad ca e foarte laudat.... 3. Alternativa pentru Office? .... am inteles ca e ceva gen OpenOffice... are faciflitatile word/excel/powerpoint/acces ? citeste docx si alte formate care vin cu Office 2007 ? | |||
|
| | #380 (permalink) | ||
| Quote:
2.da 3. da Aici le gasesti pe toate best 300 freeware | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |