![]() |
| | #421 (permalink) | ||
|
Vezi jDownloader .
| |||
|
| | #423 (permalink) | ||
| Quote:
asta. Testat de mine si merge
__________________ waiting for my BAN | |||
|
| | #424 (permalink) | ||
| Nero 9 Free Version Quote:
[edit]: Intre timp a aparut si pe FileHippo.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
|
Are tot felul de toolbar-uri pentru IE si alte mizerii in el, nu?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #429 (permalink) | ||
|
allblack şi NOD v3 mi-a zis tot aşa. Firefox creează un fişier temporar înainte să îl oprească NOD să îi scoată extensia .part .Te duci în director , ştergi extensia .part şi ai rezolvat problema. @Dead Ghost - nici eu . Şi eu am rămas surprins că aseară când l-am scos de pe siteul Nero mi-a dat NOD asta.:| Văd că nu e de la mine , e de la ei şi aşa era prea bine să fie totul moca.
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| | #431 (permalink) | ||
|
Sau poţi să încerci Ashampoo Burning Studio 6.
__________________ "It's better to burn out than to fade away!" | |||
|
| | #432 (permalink) | ||
|
Exista vreun soft freeware de remapare tastaturi cu layout EU? Am o tastatura logitech si ma seaca faptul ca am shift stanga mic iar in dreapta lui un "|\" care oricum este dublat. Am gasit doar soft-uri generice care nu stiau de butonul ala si nu stiu cum sa procedez, vreau sa-l mapez in shift. ps: nu inteleg cum tastaturile us sunt mai bune ca layout decat cele eu dar in fine
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #433 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I am a three dimensions body trapping a single dimension soul. | |||
|
| | #434 (permalink) | ||
| Spotify Is the Best Desktop Music Player We've Ever Used - spotify - Lifehacker http://www.spotify.com/en/download/windows/ Quote:
__________________ Ajuta un copil nevoias Forturile, bateriile, tunelurile din Bucuresti si din jurul sau. Expeditie? VAND Canon EOS400D si Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro VAND Passat 1.9TDI Last edited by Jigodie; 06-08-2009 at 23:56.. | |||
|
| | #435 (permalink) | ||
|
Vreau sa ma baricadez de virusi. ![]() Va rog sa imi spuneti un antivirus,antispyware/antimalware free, dar sa dea rezultate. ![]() Multumesc.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
|
Avira free recomand si eu. Tocmai am venit de la cineva acum, unde am devirusat un pc cu Avira. Avea clocitoare de virusi (worms si troieni si Dzeu stie ce mai era pe acolo, am numarat parca vreo 20+, facusera pc-ul inutilizabil), i-a detectat pe toti dar de sters nu a mers decat la cativa, restu am reusit sa ii curat doar in safemode (era pe un WinXP ->magnet de virusi in ziua de azi). De notat ca Nod32 (era instalat deja pe sistem) nu a detectat decat cativa. E drept ca era o versiunea mai veche a programului, dar era totusi cu update-urile la zi.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |