![]() |
| | #441 (permalink) | ||
|
Multumesc pt recomandare. Am instalat Avira si ma declar pe deplin multumit. Are o interfata foarte frumoasa si usoara si sper sa ma protejeze de virusi pe viitor.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #443 (permalink) | ||
| Quote:
dai bataie
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
|
Si-a facut treaba antivirusul. Dupa o scanare de 2 ore si jumatate (aveam multe informatii 1.5 TB) mi-a gasit 26 viruses or unwanted programs.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
un player audio mai bun decat winamp (in opinia mea) si care consuma mai putine resurse decat winamp cu interfata similara si usor de utilizat AIMP2 - Audio Player - Main Page merita incercat | ||
|
| | #448 (permalink) | ||
|
Sincer nu imi dau seama ce are in plus versiunea platita fata de cea free la AIMP2.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Daca s-ar putea as folosi numai programe gratuite, o sursa buna aici: Gizmo's Freeware Reviews mydefrag(fost jkdefrag,l-am avut instalat de ani buni) e ok, dar as incerca si altceva.Ce recomandati? PDF xchange viewer ptr. cel mai important aspect la un pdf reader: calitatea imaginii avira ales de mine dupa un test sbs cu avast. e chiar peste nod 4, cum se face ca e free? comodo e prea stufos, prefer outpost revo uninstaller, excelent sunt si programe cu care nu m-am impacat niciodata: cum ar fi 7-zip | ||
|
| | #451 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | More free stuff
Daca vreti un wallpaper manager/changer care stie sa face detoate incercaci aici: The ULTIMATE desktop wallpaper manager/desktop wallpaper changer|Freeware desktop cycler Versiunea Lite e freeware!
__________________ BioniX Desktop Wallpaper Changer - The best wallpaper changer | ||
|
| | #452 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar cautam o alternativa la Winamp. Iar Foobar nu ma pasioneaza. Am stat ore intregi sa il configurez si parca tot nu m-a atras. Ce ii lipseste este un plugin de lyrics... | |||
|
| | #453 (permalink) | ||
|
S-a lansat noua versiune finala 2.9.4.1435, a celebrului player coreean KMPlayer ![]() The KMPlayer 2.9.4.1435 Release Imbunatatiri & change log | |||
|
| | #454 (permalink) | ||
|
De ce e celebru?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #456 (permalink) | ||
| @localhost Join Date: Jun 2007 Location: 127.0.0.1 | Quote:
| ||
|
| | #460 (permalink) | ||
|
Doar că, din câte am înţeles, e plin de spyware. Bagă un ochi pe aici. L-am folosit şi eu într-o vreme, dar după un reinstall de Win de acum ceva vreme, n-am mai riscat să-l pun, după ce am citit pe acolo.
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |