![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Probleme notepad si service pack2
Nu sti udaca a mai intampinat cineva problema asta "minora" si foarte ciudata.Mi-am pus si eu service pack 2 ca tot omul,pt windows XP,totul a decurs bine si frumos,fara nici o problema la instalare....parca mi se misca chiar ceva mai rpd....imi place ca are optiunea automata de blocare a pop upsurilor automata...in fine,stiti voi si restul ....Dar cand sa deschid un fisier TXT nu mai imi gaseste notepad.exe si chiar daca ii dau open with this nu mai apare...pur si simplu nu vrea sa-l mai selecteze...a mai intampinat cineva asa ceva?sau este chiar vointa MICROSOFT de a nu mai utiliza notepad? Precizez ca am incercat sa-l rulez din directorul radacina(adica winnt) si a mers....dar cand sa-l selectez cu open with nu vrea pur si simplu! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda | http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html inceearca si crimson editor si editplus . eu am renuntat la notepad . editplus ownz | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da intr-adevar, EditPlus e chiar cel mai tare.... il gasesti usor pe DC++ si se crack-uieste foarte usor.
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |