![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
Pe net de toate gasesti, mai ales troieni de 2 parale ce nu mai pot fi scosi! Am de ceva timp in Temporary Internet Files, vreo 5 bucatele de troieni care, desii sunt vazuti si blocati de Bit Defender, nu se pot scoate de nici o culoare! Nici manual nu-i poti scoate ca... nu se vad si mai sunt si folositi de sistem curent (cre' ca se baga pe la explorer ceva...). Cum naiba sa scap eu de ei>? Luaiar dreaq pe toti neispravitii care nu fac altceva decat sa scrie virusi de 2 parale. Ce naiba? N-au altceva de facut decat sa ne stoarca pe noi de icre? Virusii sunt: Behaves Like: Trojan.Downloader restu' nu-s identificati? Salut! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
intra in Safe Mode Control Panel -> Internet Options Apasa "Delete Files" si bifeaza "Delete all offline content" restart go to http://windowsupdate.microsoft.com
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
Neeee nu tine baieti! Nici macar nu se vad fisierele ce sa mai vb. In safe mod e aceeasi discutie. Cu linux ce dreaq sa sterg sau cu dosu'? daca nu exista fisere de sters ce naiba sa fac? ce sa sterg ? Apropos de redenumire. Daca un fiser este folosit de windows nu merge nici redenumit, e logic, ia incearca sa redenumesti system32 sau windows ... ce naiba! Cu alt antivirus... no chance! nu merge! 10X | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
...cauta pe net cum sa-i dai jos manual, majoritatea pot fi dati jos, eu de ex folosesc site-ul de la symantec.com si a mers in majoritatea cazurilor...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Start -> Run -> cmd [ENTER] c: cd "\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\" dir /a rings a bell?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ca sa-i stergi mai intai trebuie sa sti unde sunt. De regula se cuibaresc in directoarele system, corup unele fisiere windows si modifica registrii. Inainte sa te apuci de devirusat trebuie sa dezactivezi optiunea "system restore". Scanarea cu programe antivirus este recomandabil sa se faca in "safe mode'.
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Guest |
corect...foldere scuze... e valabil si pt fisiere. acolu' undi se cuibaresc ele nu se vede! oricum am combinat ceva in safe mode! 10x... am sters tot! luai-ar dreaq! mda cmd...etc.... txt ! multam fine am combinat ceva!...bine ca nu mai merg si altele asta-i partea a doua! inca o data apropos de ren k'tav mai gandestete! stiu ca lea-i nimerit pe cateva dar sigur unele fisiere critice care-s utilizate de diverse procese nu merg redenumite. In cazul de fata trojanii erau chiar acolo asha ca nu te supara dar stiu ce vb. eu iti multumesc inca odata! pa!
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
)Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |