![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 | Trafic pe net fara sa vreau. O fi un virus?
Va salut. Am internet prin cablu de la Rds pe windows xp cu kerio firwall. De ceva timp observ ca am transfer pe net chiar daca eu nu umblu la calculator. Kerio nu raporteaza nimic suspect. Am reinstalat windows de 2 ori in 2 zile. Acum am instalat XP cu SP2 si la fel face. Observ ca imediat ce deschid Internet explorer imi arata pe bara de stare cum ca ar incerca sa se conecteze la alte adrese (se deruleaza prea repede si nu vad) dar in final (2 sec) ramane tot la google. M-am uitat pe raportul de trafic de la rds si imi apar ceva adrese necunoscute. Una ar fi: http://81.176.67.67/ de la care am primit aprox 1.4 Mb. Ce naiba e asta? Oare ce se intampla? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2002 |
Am Bit Defender Profesional 8. Nu gaseste nici o problema. Doar Kerio mai da din cand in cand mesaje cum ca ar vrea system sau alt fisier sa se conecteze la o adresa..eu ii dau deny. Pot sa am spyware chiar imediat dupa ce am reinstalat windows? Care e dif. intre spyware si worm? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |