![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Ce se intampla cu MP3 urile mele?
Am constatat ca unelele din MP3 nu mai merg pe winamp(nu da eroare dar pur si siplu nu ia play) iar in windows media player zice cisierele din playlist au extensia asignata incorect. Nu am avut probleme cu hardul nu am avut fisiere corupte sau pierderi de date. Si mai ciudat e faptul ca nu mai mrge intregul album nu doar anumite fisiere. De exemplu un intreg album Death in Vegas nu mai merge. Mai sunt si altele care nu mai merg dar asta chiar imi placea f mult. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai s-ar putea sa fie vreun virus... daca nu... incearca un "format". Eu aveam ceva probleme cu nishte filme.... abia dupa multe multe incercari reuseam sa le deschid (asta cu toate playerele!). Si dupa "minunata" actiune chiar nu am mai avut probleme de nici un fel.... nu garantez ca va fii rezolvarea problemelor tale, dar daca nu primesti alte sfaturi mai bune... poti sa incerci!
__________________ Timpul trece cum vrea el..... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sunt programe pe net care repara fisiere audio... cauta si tu pe google... fa-ti o scanare amanuntita a intreg sistemului(erori si virusi&stuff) Cat despre format .... doar ca pe ultima solutie.... inseamna omorarea pacientului pt. ca nu stiai cum sa il vindeci.. Din reparatii inveti si batandu-ti capul - nu din formaturi... Vezi si tu ce diferenta e intre mp3-urile care merg si cele care nu merg... ceva s-a intamplat... solutii directe nu stiu ce sa-ti zic ... ai dat destul de putine amanunte si n-am mai intalnit pana acum asa ceva... succes!
__________________ Drive defensively; buy a tank. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
..aceeasi problema am avut-o si eu. problema este cauzata de un anumit virus (nu mai stiu cum ii spune) si partea proasta este ca nici nu am mai putu sa le recuperez. instaleaza cat mai rpd un antivirus bun ca altfel o sa-ti "roada" toate mp3-urile... Quote:
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
header se refera la ceva, in timp ce extensia se refera la altceva. oby, fii mai explicit, ca bagi in ceata oamenii. ![]() am avut si eu problema asta, dadeam pe un fisier mp3 si nu mi-l playa. am dat uninstall la winamp, apoi l-am instalat din nou si mi-a mers perfect. incearca si asta. si format nu, nu este o solutie. iti mananca timp, nu de alta, cand poti face altele in timpul asta.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ma tu sigur nu dai click pe un m3u (care nu e fisier audio ci doar un playlist) care cauta fisierele mp3 pe care tu le-ai mutat in alta parte? si apar numai titlurile si cand dai click nu face play?
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
LiquidSky avea dreptate ..... NU am zis nimic de extensie.... ci de formatul intern al fisierului Mai sunt unii magari pe dcc care fac fisiere ffake.... si pun docuri sau alte tampenii cu extensia de mp3.. si oamenii cred ca sunt mp3 uri si nu pot fi rulate..... asta ziceam sa verifici .... daca chiar este mp3 sau nu
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ce nu ai citit tu bine e ca omul a zis ca au mers si de la o vreme nu mai merg... a tot scris expresia "nu mai merg" adica in traducere libera, au mers acum x zile si acum nu merg.
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Timpul trece cum vrea el..... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Stiu sa fac diferenta intre un playlist si un fisier mp3. Initial au mers toate. NU am avut virusi in perioada asta si nici acum nu am.(scanat cu mcafee si nod32) De ce se corup toate fisierele dintr-un folder? Adica nu gasesc doar un fisier sau 2 terminate ci intregul folder contine numai fisiere corupte. Am mai gasit printre mp3-uri si niste fisiere cu acelasi nume ca si mp3 insa cu extensia scn(au in jur de 20-30k). Ce naiba sunt astea? Folderele ce contin si fisiere scn nu au mp3 corupte. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
..pai a zis ca unele nu ii merg deci nu are dc sa fie de la directsound output...incearca cum a zis cineva si cu scandisk...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ufffff te am pus sa verifici asta .. ca sa vezi daca sunt sau nu corupte fisierele...... Se mai intampla sa ai un mp3 sa iti mearga azi ok ..... si maine dupa un blocaj sau restart aiurea ...... sa nu mai vrea..... te uiti in header..... si nu mai are headerul de mp3....=> mp3 corupt... daca nu vrei sa verifici ... treaba ta ... "Visez" Cat despre format ....problema e urmatoarea........ aceasta este un forum de software.... si inceracam sa gasim solutii la probleme....asta ne place noua sa facem Daca tu dai format...ai sters si problema si solutia..... si ai facut un mare "nono" ..... Intelegi ?
|
| | #17 (permalink) | ||
Am deschis cu notepad un MP3 corupt. Ce header??? tot fisierul arata asa: ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ ÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿ Toate fisierele corupte arata asa. Cred ca a fost un virus ceva. Probabil nu la mine ci pe la un prieten pe la care am fost cu hardul. Eh gata...nu mai sunt sanse sa le recuperez. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
VEEEEEZIIIIIIIIIIIiii VEZIIIIIIIIIIIIIiiii ca sunt corupte? Ai tot avut reticente in a pune headerul aici ...... Iti ziceam de la inceput care e problema si unde sa cauti solutia daca stiam asta.... Uite cum trebuie sa arate un mp3 normal ID3 -TMED DIGTLEN 303908TCON miscTRCK 6TALB & Acid Factor - Live at KARMA - AtlantaTPE1 DJ ModaTIT2 % Orinoko - Mama Konda (Timo Mass Mix) sau ÿûÒ ¹‹À?é3r»/ø a(nXf%-ËÁ!?„¥¸‚Þ¢C]?^†(ŠÆI
|
| | #20 (permalink) | ||
Oby nu am avut reticente in a pune headerul aici. Pur si simplu nu m-am uitat pana acum. Si cand am spus ca nu am avut parte de fisiere corupte ma refeream la cauze hardware.(reset, bad-uri si alte alea) si dupa cum nici virusi nu am avut ma intebam in mod firesc; What a hell is going on?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |