![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
ce s'avem p'acas' ?? ------------------ " Vreti sa stiti secretul meu? Un deodorant care chiar ma protejaza ! " (Irina, 26 ani, model) ma gasiti numai la: Andrei.Beloiu@mailcity.com
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da, avem pe acasa : 2 sisteme celeron cu 128 MB , dotate cu placi REALTEK PCI 8029, Drivere defaul... IPX, TCP/IP...fiecare sistem cu IP adress-ul lui, Acelasi WORKGROUP, cablu coax 50ohm, mufe BNC, T-uri , Terminatori....tot ce trebuie ! De ce sa nu mearga reteaua ? Ai toate astea ? da-ne amanunte !, cum vrei sa te ajutam ?
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
E OK pt retzea ! Eu am instalat si un Advanced Server 2000 si o statie (Proffesional). Le-am bagat pe domeniu nu pe workgroup. Normal la prima instalare tre' sa le pui pe workgroup si apoi treci serveru' pe domeniu (cu Active Directory bineteles) si apoi treci si statia pe domeniu. Daca vrei sa faci o retea de joace baga doar Profesionalu pe amnadoua si le faci pe workgroup. Iar joacele mie mi-au mers cam toate. Dar o chestiune: am Voodoo 3 si Voodoo2 nu tzepe de Riva si alte d'astea... Deci astea au nativ OpenGL si Glide... Drivere..alea de la 3DFx... Daca nu reusesti, da-mi detalii ce ai facut si iti spun unde ai gresit.. Nu trebuie sa renunti asa usor.. Altii mai rautaciosi care nu stiu sau nu au rabdare sa le plitoceasca iti vor spune sa iti bagi iar 98' dar nu este asa. Daca ai hardware bun o sa-ti mearga beton. Eu unul am renuntat la toate 95, 98' NT etc.
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |