![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am um modem US Robotics extern de 14400 si un cont la o facultate (prin proxy). Problema este ca atunci cand ma conectez imi da erori aleatoare (se conecteaza dar nu reuseste sa iasa in afara, nici macar sa ia mailurile de pe server). Dupa ce imi mananca vreo 2-3 impulsuri (cu conectari ratate) ii vine mintea la cap si se leaga frumos.De ce?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Zi-mi prin meil la ce facultate, ca sunt sigur ca suntem "rude" de parola... ![]() ps: si eu am probleme.
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Noutate: na-i nici o facultate in Cv! ![]() Si ce d*aku te agiti atat, ca doar merge. Eu trebuie sa astept pana dupa ora 3 sa ma conectex Si cumpara-ti ma un modem mai adevarat, ca se skimba felul in care te conecteaza. Asa a fost la mine, nu ma-ntreba de ce.
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ma, probleme au toti astia ...ca noi ...cu parole p..i...r..*..t. Mai grav e ca eu am acces numai spre dimineata. Sau de la 21, tariful 2. Un modem decent e 3sute de k. PS: sux, stiu si eu! Si trece-ti facultatea in cv, ca poate pacalesti pe careva .gluma.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |