![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pentru cei interesati de sisteme de operare 'alternative' : BeOS 5 free download de ieri: free.be.com (43MB). Nu prea am timp astazi, asteptam un fel de inspectie la munca, pe foarte scurt primele impresii: download o ora, instalare in 10 minute (fara partitionare), aspect ceva intre Linux si Windows (de fapt pentru mine arata ca NeXT), configurare f. simpla (e drept ca eu am aici un pc de birou tipic, deci fara chestii neobisnuite), una peste alta, eu sint de-a dreptul entuziasmat . O sa revin cu amanunte, cind e aerul mai liber pe aici. Pina atunci, poate unul sau altul dintre voi e interesat si il ia si el, merita!
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai asteptam detalii! Ca n-o sa stau 3 ore(la mine ) pt. dwnload, daca sux. Daca zici ca-i bun, incerc si eu, sigur!!!PS: da' de ce-i free , si de ce-i asa de mic ??------------------ " Vreti sa stiti secretul meu? Un deodorant care chiar ma protejaza ! " (Irina, 26 ani, model) ma gasiti numai la: Andrei.Beloiu@mailcity.com
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Check the BeOS Ready List for information on what hardware BeOS 5 supports: www.be.com/support/guides/beosreadylist_intel.html Find out what's new in BeOS 5 in the Latest Release Features: www.be.com/products/freebeos/latestrelease.html Thanks to innovative new technology from Be, you can download BeOS 5 Personal Edition via a Web browser and store it as a file within Windows. No repartitioning is necessary, and launching BeOS 5 is as simple as double-clicking an icon on your desktop. Before downloading and installing BeOS 5 Personal Edition, please read the Readme file for important information. www.be.com/products/freebeos/beos5readme.html Download BeOS 5 Personal Edition (40 MB) from any of the following locations: Name/Location URL - Americas - Ziff-Davis www.zdnet.com U.S. (not available until after 3/28 12:00 noon EST) CNET/Download.com download.cnet.com California, U.S. (not available until after 3/28 12:00 noon EST) BeOSCentral www.beoscentral.com/pub Johnson City, TN BeForever www.beforever.com/pub/beforever/freebe Omaha, NE RoadRunner.Com mirrors.rochester.rr.com/pub/be Rochester, NY Be, Inc. ftp.be.com/pub/beos San Jose, CA - Europe/Australia - AARNet mirror.aarnet.edu.au/pub/beos Brisbane, Australia World Online ftp.worldonline.fr/pub/BeOs Paris, France PH-Freiburg ftp.ph-freiburg.de/pub/mirrors/ftp.be.com/beos Freiburg, Germany ComputerChannel www.computerchannel.de/download/beos Hamburg, Germany Neues-3Sat Online ftp.zdf.de/pub Mainz, Germany Univ. of Milan pcteor1.mi.infn.it/beos Milan, Italy (not available until after 3/28 12:00 noon EST) XS4All dl.xs4all.nl/pub/mirror/Beos Amsterdam, Netherlands Via-Net-Works ftp.esoterica.pt/pub/beos Lisbon, Portgual ftp.esoterica.pt/pub/beos SUNET ftp.sunet.se/pub/os/BeOS Uppsala, Sweden ftp.sunset.se/pub/os/BeOS/ ------------------ If Sex Is A Pain In The Ass, Then You're Doing It Wrong...
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
Iata si primul post din BeOS. Configurarea de dial-up a fost cea mai facila din cate am vazut pana acum, fara exagerari. (sic Spasmo) kork: Abia acum am observat ca mirrorurile date de tine erau de pe pagina oficiala. Mie pe 28 Martie efectiv nu mi-a accesat pagina respectiva de niciunde asa ca am cautat alternative. Live long and Be happy! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hmmm, eu am probleme cu placa ISDN, pentru care nu gasesc driver, desi a fost anuntat. Nici cu Voodoo2 n-am mai mult noroc, dar Voodoo3/Banshee/TNT/TNT2/etc. sint suportate de OS. BTW, o adresa pentru programe si drivere: bebits.com. Sint curios sa incerc Civilization si Quake2 .[This message has been edited by Piticot (edited 30 March 2000).] | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu am primit mail-ul de la ei cu confirmarea faptului ca beos e available. De atunci noaptea pina acum sub nici o forma nu am putut sa ma conectez la nici unul din serverele din mail. Ftp-urile erau pline, etc. Acum imi merge cu o viteza imposibil de mica... Microsoft | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
aprox. 320 bytes/sec de la ZDNet! Iar multe din celelalte siteuri nici macar nu mergeau! Bai da stiu ca multi incearca sa downloadeze BeOSu! Lasa ca si io am rabdare... Sper sa il termin pana la 23:00
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: this beta version has expired! |
Daca lucrurile stau la fel ca la beos 3.5 rc2 prevad ca toata agitatia asta o sa se stinga repede. De ce? Dupa ce o sa va convingeti ca arata frumos, ca stie de smp, ca are "sh", opengl etc. o sa va puneti intrebarea: "bine, da ce pot face cu el?" iar raspunsul va fi "mai putin decit cu linux/windows" | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Cred ca BeOS va fi grozav pentru sinteza software de sunet si efecte soft in timp real. Incerc sa fac rost de soft de la producatorii care au inceput sa lucreze si pentru BeOS, si de ceva drivere pt Live!. Daca BeOS-ul prinde la producatorii de soft pt muzica, cred ca o sa-mi fac un sistem cu dual Celeron pentru asta!!! ------------------ Nali Prayer
__________________ Nali Prayer | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |