![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
L'am gasit,nu l'am downloadat inca,dar am intalnit pareri destul de radicale,atat pro cat si contra. Daca vreunul d'aici are experientza sau dintr'un motiv sau altul isi poate da cu parerea,il rog sa o faca. btw www.vmware.com nu prea ajuta la clarificarea situatiei.. ------------------ if aaai ruuuld da wooorld....nah nah naaah nah naaah....
__________________ Aware. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucale...Romania..i think! |
Nu l-am incercat...dar decat sa-l downloadezi..mai bine il iei de pe chip(nr 3-2000) ------------------ I've seen a rich man beg I've seen a good man sin I've seen a tough man cry I've seen a loser win And a sad man grin I heard an honest man lie I've seen the good side of bad And the downside of up And everything between I licked the silver spoon Drank from the golden cup And smoked the finest green I stroked the fattest dimes at least a couple of times before i broke their heart You know where it ends, yo, it usually depends on where you start! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
e bestial! cu ceva tweaking merge Win98 de sub linux destul de fluent... ai grija insa ca s-ar putea sa ai probleme cu driverul video (de sub Windows), eu am avut. per total pto sa spun ca e o "niffty toys", insa nimic mai mult. nu are utilitate practica avand in vedere resursele consumate... ah...sa nu uit. nu-l pune pe kde... nu se merita. baga un afterstep ceva. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Este excelent,mi-au mers foarte bine atit versiunea 1.xx cit si 2.xx.Eu l-am rulat pe un kernel mai vechi (2.0.35) si am avut mici probleme cu cd-ul. Spasmo : te referi probabil la gnome,nu kde.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
M'ar mai interesa pareri despre jocuri shi eventuale conflicte intre resurse ( daca atzi italnit )btw,mersi pentru cele de pana acum. P.S. SPasmofiT shi mike,atzi fi tare dragutzi daca atzi detalia un pic ![]() ------------------ if aaai ruuuld da wooorld....nah nah naaah nah naaah....
__________________ Aware. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
O sa ma refer la versiunea 1.xx,pe care am lucrat mai mult. Orice aplicatie de uz general se poate folosi (office,etc....). Placa de sunet mi-a recunoscut-o ca un sb16,a mers;placa video a recunoscut-o ca vga adapter,dupa ce am instalat vmware tools a vazut-o ca svga adapter,si a permis rezolutii mai mari;am reusit de asemenea sa instalez dx6.Nu am testat excesiv jocurile,dar winquake a mers. Nu suporta accelerare 3d. In concluzie:minim 64 m,in special pentru aplicatii de uz general.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
Obtii o cheie de evaluare la http://www.vmware.com/forms/Download.cfm
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |