Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-04-2000, 21:40   #1 (permalink)
Registered User

Post Nu mai merge netu...

de catva timp, la orice isp m-as conecta, nu pot sa vizitez nici un site, sau pot sa le vad doar pe alea din intranet, care, sa spun drept nu prea ma interesaza.
Orice ISP: FX, AREXIM

Ce sa fac, cand driver nou pentru modemu meu nu gasesc nicaieri... nimeni nu a auzit de el (wisecom), desi pe cutie scria ceva de 1999. [56k/v90] [winmodem ]

glipy is offline    Reply With Quote
Old 14-04-2000, 22:33   #2 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

pai nu cred ca e de la drivere... chestia asta mi se intampla mie cand nu mai am ore disponibile in cont...

------------------
Nashpa...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2000, 05:23   #3 (permalink)
Pilot ColinMcRae3.0

B0GD4N's Avatar

Si eu patesc porcarii asemanatoare ! Nu inteleg ce numesti intranet - numai paginile de la DNS, sa zicem? Sau din Mediasat? -deci ale providerului, or uat?
Eu nu vad anumite pagini, altele le vad. Fara nici o regula. Doar ca p-alea de nu le vad, nu le vad niciodata. "Web site found. Waiting for reply..." si asa moare.

Ma inrereseaza fff mult.

B0GD4N is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2000, 13:05   #4 (permalink)
Registered User

muzicabuna's Avatar

Am avut o problema asemanatoare. Nu mai mergea internetul, nu se conecta, sau daca reuseam se conecta la maxim 14.400 si mergea mizerabil. Am incercat tot ce a fost posibil - reinstalat modemul (BTC cu chipset Rockwell, extern, 33.600, foarte bun), schimbat driverele, reinstalat COM-ul, pus modemul pe alt COM etc. si NIMIC ! Asa ca, in disperare de cauza, am schimbat FIRUL de telefon, de la modem la priza - era singurul lucru la care nu umblasem ! Surpiza, MERGEEEEEEEEE BETON !!!!!!!!!!!! Nu-mi dau seama ce a avut firul vechi, pentru ca aveam ton la modem, insa mizeria aia de sarma a fost problema. Era ultimul lucru la care ma puteam gandi. Ca sa ma conving, am pus firul vechi la loc si internetul a murit.
Cu firul nou se leaga intre 26.400 si 33.600 si merge excelent. Incearca, poate asta-i problema.Cat despre modemul tau, daca e 56k/v90 ar trebui sa-l vada WIN98 plug-and-play la bootare, sau incearca sa-l detectezi din Control Panel/Modems. Daca nu merge, afla ce chipset are, si incearca manual cu driverele din Windows. Mai exista drivere de modem si pe CD-ul CHIP din iulie 1999.

muzicabuna is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules