![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
de catva timp, la orice isp m-as conecta, nu pot sa vizitez nici un site, sau pot sa le vad doar pe alea din intranet, care, sa spun drept nu prea ma interesaza. Orice ISP: FX, AREXIM Ce sa fac, cand driver nou pentru modemu meu nu gasesc nicaieri... nimeni nu a auzit de el (wisecom), desi pe cutie scria ceva de 1999. [56k/v90] [winmodem ]
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai nu cred ca e de la drivere... chestia asta mi se intampla mie cand nu mai am ore disponibile in cont... ![]() ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Si eu patesc porcarii asemanatoare ! Nu inteleg ce numesti intranet - numai paginile de la DNS, sa zicem? Sau din Mediasat? -deci ale providerului, or uat?Eu nu vad anumite pagini, altele le vad. Fara nici o regula. Doar ca p-alea de nu le vad, nu le vad niciodata. "Web site found. Waiting for reply..." si asa moare. Ma inrereseaza fff mult.
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am avut o problema asemanatoare. Nu mai mergea internetul, nu se conecta, sau daca reuseam se conecta la maxim 14.400 si mergea mizerabil. Am incercat tot ce a fost posibil - reinstalat modemul (BTC cu chipset Rockwell, extern, 33.600, foarte bun), schimbat driverele, reinstalat COM-ul, pus modemul pe alt COM etc. si NIMIC ! Asa ca, in disperare de cauza, am schimbat FIRUL de telefon, de la modem la priza - era singurul lucru la care nu umblasem ! Surpiza, MERGEEEEEEEEE BETON !!!!!!!!!!!! Nu-mi dau seama ce a avut firul vechi, pentru ca aveam ton la modem, insa mizeria aia de sarma a fost problema. Era ultimul lucru la care ma puteam gandi. Ca sa ma conving, am pus firul vechi la loc si internetul a murit. Cu firul nou se leaga intre 26.400 si 33.600 si merge excelent. Incearca, poate asta-i problema.Cat despre modemul tau, daca e 56k/v90 ar trebui sa-l vada WIN98 plug-and-play la bootare, sau incearca sa-l detectezi din Control Panel/Modems. Daca nu merge, afla ce chipset are, si incearca manual cu driverele din Windows. Mai exista drivere de modem si pe CD-ul CHIP din iulie 1999. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |