![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
chiar asa... de cate ori ma conectez la FX, nu pot sa intru pe IRC si nici pe Y! Messenger. Ce reaku' se intampla!? ![]() in rest, ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
mie-mi merge... incearca si tu, uneori nu merge decat prin intranet, altori deloc... vezi, nu te conecta prin proxy si incearca flanders.be.eu.undernet.org:6668
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Fx este unul dintre cei mai slabi ISP din bucuresti - la toti userii care i-am vazut ca aveau FX li se deconecta din 5 in 5 min.... FX sux
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sorry da flanders.be.eu.undernet.org are portul 7000 si nu 6667 incercati toronto.on.ca.undernet.org pe portul 7000
__________________ Moderator "indisciplinat" ? Locul pentru dreptate : http://forum.computergames.ro/29-anu...eclamatii.html ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Baba si tancul.. ![]() ------------------ Cu mii de pipe si purici, Paragusul
__________________ Cu mii de pipe si purici, Paragusul | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |