![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti, Romania |
in urmatoarele zile o sa am si eu niste intrebari de pus administratorilor(de retele, evident) care scriu pe forum... ii rog pe aceasta cale sa raspunda, plz! intre timp care se ocupa cu asa ceva, sa bage un post aici... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
pai: 1) unde gasesc documentatie unix-like la: load-balacing, account management, perl si php cu mysql, bash programming ? 2) care sunt motedele de conectare a unui server la net (de la sediu) si cam cat costa? voi cum iesitzi? am auzit de bine de dsl (la scoala ;-) si fibra optica... cu unii dintre voi cred ca am mai discutat asta insa vreau sa aud parere tuturor... 3) cursuri de linux! se face asa ceva? unde? cu cat? 4) in afara de kfirewall mai exista vreo interfata vizuala la ipchains? dar de ipchains ce parere avetzi? merita invatzat??? [This message has been edited by SPasmofiT (edited 24 April 2000).] | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
ip chains merita invatzat.sha cursuri de unix nai nevoie bah...scrii la prompt "man ce_vezi_nou" sha atz zice tot ce tre sa shtii. documentatzii complete gasesti la www.ugu.com (numa sa nu te bagi la "experts" muahahahahaha) P.S. iar limbaj de programare e recomandat "python" (pt incepatori-sha e sha build-in) ------------------ Drumu' spre Iad e pavat cu bune intentii [This message has been edited by GnDaK (edited 25 April 2000).]
__________________ Aware. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
RECUNOSC! Am fost o drona microshaft! ...nu-mi aducetzi aminte! Problemele au aparaut cand am vrut sa fac ceva serios... the ms way. Nu prea a iesit, asa ca sa zicem ca incerc reprofilare, dar tot zic ca linux nu e pt. mase ... nah! Concetratizi-va va rog! Despre modurile de conectare aunui server ce-mi zicetzi? Python nu vreau ca am auzit de rau de el : ca ar merge prost, ca e obsolete etc. Avand in vedere ca am acces la internet maxim 2h/zi si nu am server la mana, genu asta de probleme merg mai greu... uita-te tu cum pierde ms un "valuable mindless benchmarking drone" doar pentru ca ultima versiune de ADO nu e compatibila cu PWS din WinNT Optional Pack! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Daca esti din Ploiesti, du-te la Excelnet sau Asesoft. Au teava directa de 64 de k pana la DNT Bucuresti. Trage-ti o linie inchiriata la ei sau, daca te tine punga, un radio modem. Firme de cablu nu sunt pe acolo? RDS etc.? ------------------ Cu mii de pipe si purici, Paragusul
__________________ Cu mii de pipe si purici, Paragusul | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
> Excelnet sau Asesoft pai nu am bani de asa ceva. radio modem sau linie inchiriata costa MULT prea mult! in orice caz de asta intrebam de preturi de conectari !!! asesoft am auzit ca merge prost. cu modemul sunt la fx si merge bestial..pt. modem... Paragusule? ce leg. ai cu ploiestiu??? > corba nu stiu. stiu ce e, dar nu am vazut niciodata. momentan deabia am reusit sa ma prind ce e cu accessu' 2k asta... trec printr-o criza de productivitate! nu am chef de nimic tech-related... am chef de... altele. in alta ordine de idei, cine poate sa-mi zica de conectari de servere si preturi, as fi foarte indatorat... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Spasmo, daca te duci pe www.google.com si faci un query cu linux "load balancing" ia uite ce gasesti mataluta :
Omul cu LAMPash PS : Ai vazut topicul meu cu freelanceri de mai jos ? [This message has been edited by Adi[CG] (edited 27 April 2000).] | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Pe linga astea, nu uita de www.lug.ro Ai si liste de mail (mai la indemina) la www.lug.ro/mlist Poti sa pui acolo intrebari cite vrei. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Shi eu m-am dat pe linux dar tre sa-mi iau alt modem ![]() ------------------ Trece tancul peste tine, te ridici, mai indreptzi o coasta, doua, si spui: "Ce bine a fost!" si mergi mai departe.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Am facut rost de un modem intern isa care merge in linux, dar dupa ce se conecteaza nu mai face nimik, adica chat nu vrea, explorare nema... stie cineva de ce??? ------------------ Trece tancul peste tine, te ridici, mai indreptzi o coasta, doua, si spui: "Ce bine a fost!" si mergi mai departe.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |