![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Oricine care este interesat de acest subiect sa imi dea mail la slayerthe@go.ro sau sa raspunda la topic. De asemenea cei care au pluginuri de Adobe Photoshop si care doresc sa mai faca rost sa dea mail... Cine doreste programele Adobe Photoshop 5.5, Fractal Design painter 5, si altele sa dea mail.... SAMD....
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu ai nevoie mah de asa ceva = tu nu ai imginatie? Daca nu spune-mi mie si iti fac eu site (contra cost) !
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Baietzi ... vretzi sa vedeti un site marpha bagati la http://ilcaragiale.go.ro
__________________ hai c-am zis-o si p-asta !!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania |
THE Bogdanel: Tata tu ori eshti ... ori abia ai deschis browser-ul pentru a doua oara in viatza ta shi atunci s-a intamplat sa ajungi pe adresa aia de rahat. Sau poate ca fermantatzia aia frivola...pe care tu o numeshti "site marpha" itzi apartzine. NASHPA...keep searching!
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
THE bogdanel, siteul ala al tau e chiar de kkat, nu te mai baga unde nu stii mah ca siteuri klumea nu faci numai cu un amarat de frontpage.......asha ca lasa-ne cu pagini de ale liceelor ca alea sunt de ***** toate.Tu crezi ca cu o amarata de rollover facuta in Photoshop faci ceva? E un kkat - daca vrei sa iasa o pagina klumea folosesti asa : Asobe Photoshop 5.5, Frontpage 98, Dream weaver 3. Fireworks 3, Flash 4, Ulead gif animator si scripturi cat cuprinde.... Moisil ar fi avut o pagina mishto dar nu au avut bani sa plateasca pentru ea......nishte pishati.... Cine vrea, repet, sa invete web design sa mai me
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
concepte de site-uri sunt peste tot in jur. Dar cele mai apreciate sunt cele originale, care au un layout mai ciudat, cele care atrg atentia. Bineinteles ca nu numai aspectul grafic conteaza la un site, ci si continutul.
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
Slayere, tAtA! Zi shi la mine de ceva siteuri facute de mana ta de aur...Daca ai asha ceva? Sau nishte site-uri Made by altzii dar meseriashe...Asta asha orientativ sa vaza shi ochiul meu cum crede un "adevarat' ca trebuie sa arate un site marpha.OK? Daca vrei zi-mi prin email...promit sa raspunz! Am shi eu cateva surPRIZE!
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mah VIK - cu parere de rau iti spun ca mi-au fost sterse paginile ( illegal content ) ca cica aveam proguri dalea ilegale.....da stai pe vine ca am acu vreo 3 siteuri de terminat....
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Slayere...zi-mi si mie de unde cumpar Asobe Photoshop 5.5? ![]() si faza aia cu vik : "slayer...arata-mi si mie paginile facute de tine! -> mi-au fost rase conturile" seamana prea mult cu fazele de genu :"ti-ai facut tema, X-ulescu? -> pai stiti mi-am uitat caietu' acasa..." asa ca...pana nu demonstrezi ce-ti poate papagalu...buzz off!
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bogdanel.....dupa cum ziceam ..... stai pe vine ca am 3 siteuri de terminat... Da oricum siteu de liceu de kkat.... Photoshop nu te sfatuiesc sa-l cumperi ca e vreo 700 para... il iei de la orice dealer de soft pirat.... e super da e o mica particica din programele alea care ti le-am zis...
|
| | #14 (permalink) | ||
|
a si VIK daca catadicsesti sa si dai adresa de mail iti dau si mail....ca in forum nu ai vrut sa o pui..
|
| | #15 (permalink) | ||
|
tataie...pot sa-ti spun ca am mult mai multe programe de web din cele insirate de tine. si afla si tu: frontpage e unul din cele mai proaste soft-uri de creare de pagini web. macromedia si netobjects sunt mult mai bune. si inca o data...pana nu-ti arati tema, tot patru ai in catalog PUNCT!
|
| | #16 (permalink) | ||
|
bogdanele -- lasa-ma tataie cu programele tale de web ..... si ramai la clasa a 10 ... dah. La tine nu se vede ca folosesti altceva decat frontpage si photoshop..... Si sa stii ca a aparut o versiune noua de frontpage 98 care in combinatie cu produsele macromedia dau clasa la orice..si oricine Asa ca mai invata si lasa-te de editat in Notepad si .... bye
|
| | #17 (permalink) | ||
Bai...Bai...Oameni buni...PEACE...hoo... "Lend me your ears!!!" THE Bogdanel: Tata, nu mai fi asha de nervos ca te afecteaza... Ieshi shi tu la interval cu un site mishto, cu ceva resurse potente ca sa vedem de ce eshti in stare. Eventual potzi sa-mi dai shi un mail. RASPUND... Cat despre The SLAYER...ai rabdare shi nu fi IUDA...e doar Saptamana MARE Poate chiar e asha cum zice el.SLaYeR: Bai acum merge mailul asha ca daca vrei...I'm yours...Mi-ar placea asha o barfa despre un HTML, un FLASH, o maslina, ceva... Good luck!!! ------------------ "-Am sa mor!!! -Ba n-ai sa mori!!! -Arghhh...Nimic nu pot sa spun fara sa ma contrazici...#@$@^%"
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Aha deci......IUDA ai......pai il las mah cu tot cu programele alea multe ale lui de web design (pe care s-a pus prafu ca nu le foloseste ). Pai ce facem mah aici - punem niste siteuri klumea sau ne dam in barci cu dalea gen ilcaragiale.go.ro?Pai uite mah sa va arat ce site ar fi avut Moisil, nu este facut de mine dar e kool (fata de ala cu caragiale) http://grigore.moisil.go.ro Asa ca uitati-va ce site frumos (nu ca ala de la caragiale) ....... ........
|
| | #19 (permalink) | ||
Dap....se vede "o oareshcare" diferentza intre siteul Caragiala shi Moisil. Evident ca glumesc... Diferentza e prea mare chiar ...in favoarea vecinilor de cartier de la Moisil. Asha ca THE Bogdanel...da repede cu deshtu' pe FrontPage-ul ala de doi lei pe care in foloseshti shi vezi ca poate iese ceva mai bun. Okie-dokie.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Deci ca sa afle si bogdanel (sa mai taca un pic) siteu ala de la moisil a fost facut cu Frontpage 98 ( ) si e mic copil pe langa ce se poate face cu Frontpage 98 - deci dati-va seama ce se poate face cu Frontpageu' ala in combinatie cu chestiile de la Mcromedia... ![]() Siteu' a fost facut acu un an aproape ... de un prieten bun al meu....(zic acu un an ca a mai fost updatat)dar cei de la moisil au considerat ca siteu e prea bun pentru ei si au zis ca nu il vor .... siteu a fost creat doar pentru a le da cu tifla - ei au un site da kkat..... oricum o sa apara acu niste siteuri (slayer TM & F_blade TM) de o sa sparga gura targului...... VIK cya on mail.....
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |