brat este asa ceva ?
Results 1 to 10 of 10

Thread: este asa ceva ?

Registered User

este asa ceva ?

Salut ! As avea si eu o intrebare ..
    Exista vreun program cu care pot scrie un film pe dvd cu mai multe subtitrari ? Adica... in timp ce filmul merge sa pot eu alege subtitrarile .. ca la DVDurile originale . Se Poate ?
    Mortii duc Ranitii

Registered User utopic's Avatar

Talking Da!

Cu siguranta ca exista.... dar cel mai probabil ca noi nu avem acces la asa ceva - din cauza pretului si nu numai.

Probabil ca nu te-am ajutat prea mult.
    Go, not knowing where. Find, not knowing what. The path is long, the way unknown.

Registered User

Angry

chiar ca nu prea m-ai ajutat...
    Mortii duc Ranitii

Registered User motorzbh's Avatar
    nu prea eshti clar. ai un film shi vrei sa-i pui subtitrari, ca la divx ?
    thread-ul este prost pus la software muta-l la Digital home video.
    Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori.

CBR
    CBR is offline
    Moderator CBR's Avatar
    Eu m-am prins. DVD-urile originale au optiunea de a schimba limba in care este subtitrarea. Un exemplu personal: Pe DVD-ul Friday13 am optiunea de a alege intre subtitrare in: romana, engleza, germana, japoneza, italiana sau franceza. Din pacate nu stiu cu ce program poti sa faci asta...

Registered User motorzbh's Avatar
    deci la problema asta este rezolvare.
    deci din ce am intzeles eu, are un DVD 4,5 rip-uit dupa un DVD 9 shi nu-i merg subtitrarile schimbate din telecomanda playerului in timpul filmului. pai n-a fost rip-uit ca lumea. cu DVD Remake se da enable all operations shi o sa mearga. citeshte la Digital home video cum se face exact ca sunt explicate acolo pe larg.
    thread-ul e prost pus aici.
    Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori.

Registered User DyJohnnY's Avatar
    si dc nu te ajuta asta, mergi pe http://www.doom9.net/ si mai gasesti acolo informatii
    Ignorance is bliss | New SuperTiny - VmWare vSphere Puternic :: MB Gigabyte EP-45 DS3R || CPU Intel E7400 || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 8GB DDR2-800Mhz || 4Gb ports : 2 x IntelPro 1000 XT, 1 dual IntrelPRO 1000PT || 2x500GB WD Caviar Sata Disks - continuous replicated || PSU Fortron BlueStorm 400W || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod || OS: ESXi 4.0 - AD, WCS, FP, DMZ, Centreon, Splunk

Registered User
    nu m-am exprimat eu prea bine ..
    Deci .. am un dvd writer si vreau sa scriu pe dvd un film de pe calculator ..avi..mpg . Cand pun dvdul in dvdplayer .. sa ma uit la film as vrea sa pot alege subtitrarile . Sau ce alta modalitate este sa pot pune subtitrari pe dvd ?
    Mortii duc Ranitii

Registered User DyJohnnY's Avatar
    tot acolo unde am zis eu ar trebui sa gasesti ghid pentru asa ceva, go look
    Ignorance is bliss | New SuperTiny - VmWare vSphere Puternic :: MB Gigabyte EP-45 DS3R || CPU Intel E7400 || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 8GB DDR2-800Mhz || 4Gb ports : 2 x IntelPro 1000 XT, 1 dual IntrelPRO 1000PT || 2x500GB WD Caviar Sata Disks - continuous replicated || PSU Fortron BlueStorm 400W || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod || OS: ESXi 4.0 - AD, WCS, FP, DMZ, Centreon, Splunk

Registered User
    Quote Originally Posted by CBR
    Eu m-am prins. DVD-urile originale au optiunea de a schimba limba in care este subtitrarea. Un exemplu personal: Pe DVD-ul Friday13 am optiunea de a alege intre subtitrare in: romana, engleza, germana, japoneza, italiana sau franceza. Din pacate nu stiu cu ce program poti sa faci asta...
    exact asta vreau ..
    Mortii duc Ranitii

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post