![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
Pai daca asa stiti voi sa raspundeti la toate chestiunile, domnilori laberi (sorry, parca era lamer, nu?) atunci m-am lamurit ce e si cu site-ul asta al vostru...adica un altul de scandal, cum se gasesc multe altele...si mai pretind unii (nu spun Dark, ca se supara) ca mai si lucreaza cu anume firme din domeniu... Pentru asemenea raspunsuri nu aveam nevoie sa ma deranjez pana in Constanta (de exemplu), le gaseam si la altii pe aici... Si tot pentru numitul DARK, mesajele postate mi le-am sters singur din lehamite, asa ca nu pica inca in genunchi in fata "stim noi cui" Daca are cineva de gand sa dea niste raspunsuri serioase la chestiuni serioase (auzi, cica e mai serioasa utilizarea "noului" ME....dar ma rog, sau are nevoie de un sfat de "lamer", cum am fost categorisit, poate sa trimita un email la blackrose@k.ro Si pentru cei ce utilizeaza acest cuvintel, lamer, poate ar trebui sa consulte un dictionar de jargon (care poate fi gasit pe site-ul Universitatii Asachi din Iasi) inainte de a categorisi persoane a caror activitate nu o cunosc. Si cam atat pentru azi...E si maine o zi! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Bah, nu stiu, dar eu cred ca tu esti numit "lamer" pt ca mai toate topicurile tale au fost legate de activitati tampite (corecteaza-ma daca gresesc). Programe tampite de nuke si tot asa (parca mai era ceva da nu-mi aduc eu aminte). ------------------ You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone. - Al Capone (1899-1947)
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca ti-ai sters topicurile singur, bravo tie, macar ai facut ceva inteligent. Tu chiar vorbesti serios cind numesti nukatu , joaca de-a troienii si alte procarii din astea "chestiuni serioase" ?? Eu nu am de ce sa ma supar, n-am nimic personal cu tine. Si apropo, eu nu "pretind" ca lucrez cu firme din domeniu, eu chiar lucrez la o firma din domeniu (ma rog, nu domeniul de care vorbesti tu adica hackuiala, si aia facuta in mod cretin). Ti-am spus: atita timp cit ai ceva constructiv de zis/facut, esti binevenit. Asta nu e un forum de scandal (desi are o sectiune pentru asta), mi se pare logic ca atunci cind vine cineva si incepe sa bata toba ca el are "remoteuri pentru retele", troieni si virusi sa i se spuna ca nu pentru asta e facut forumul. Spune-mi si mie o actiune constructiva pe care o realizezi cind hackuiesti un calculator legat la net. Nu cred ca ai venit pina in Constanta sa primesti vreun raspuns. In cel mai bun caz l-ai citit de pe forumul asta. Eu sint sigur ca toti cei care ti-au raspuns cunosc sensul cuvintului "lamer" (care nu este un termen neaparat argotic, "lame" insemnind "jalnic" in engleza vorbita curent). Si chiar asa erau topicurile tale (scuze ca ma repet): jalnice. Ai dreptate, nu-ti cunosc activitatea. Insa spune-mi si mie, daca ar fi sa ma iau dupa posturile tale, ce fel de activitati crezi ca ti-as atribui? Site-uri sparte, pe care ai scris "hacked by RGBrose", calculatoare bulite ale fraierilor care se infecteaza cu troieni (astia o cam merita citeodata totusi) si alte de-astea. As fi fericit daca m-ai putea contrazice. Ne mai auzim (in alte circumstante, sper). ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: De pe-aproape |
Bai oameni buni! Daca tipul e curios ce anumite chestii pe care nu le face oricine, voi sariti repede sa dati cu paru' in el... Cred ca oricine ishi doreste sa stie pentru propria lui informare, nu neaparat sa faca rau cuiva... Shtitzi, e chestia aia cu progresul shi cu evolutia pana la urma... In orice caz, felul in care a fost interpelat mi se pare destul de jenibil pentru cineva care se respecta... Eh, oricum, toate cele bune! ------------------ Legea de baza: Daca nu potzi sa-i lamuresti, zapaceste-i!
__________________ Legea de baza: Daca nu potzi sa-i lamuresti, zapaceste-i! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |