![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Stie careva de unde se pot downloada countere gata facute pentru pagini de web?Nu ma refer la cele care iti cer adresa paginii si cateva informatii shi ti-l pun singure,ci la cele care le dau sub forma de arhiva,program,etc.(daca exista). Mersi!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
uita-te la http://www.linkexchange.com au ei o kesti numita fastcounter care merge bine. Nu trebuie decat sa itzi inserezi o bucata de html in pagina. Simplu shi pe de-a moaca | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Brigada: man.. omu tocmai asta NU vroia, sa insereze html de la altii.. Gionny: am o prostie de counter, singuru lui bug e ca nu are limita de accese/ip/zi, adica daca dai de 3 ori refresh se incrementeaza cu 3 ![]() Daca te intereseaza totusi, mail me sau zi-mi unde sa ti-l trimit. But beware: incepe cu ELF executabilu (daca nu stii ce e aia, nu-ti trebe oricum )------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Check yer mail. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Adicatelea cum "hidden"? Pentru uzu' propriu, care sa nu se vada in pagina? Pai.. ala care i l-am trimis lu' Gionny poate sa faca si asta daca ii ascunzi poza Daca ai acces la logurile lu apache, e o chestie destul de marfa de contorizat hituri. E in perl, la o adica poti sa-l convingi sa mearga si pe vindoz, daca il convingi pe IIS (or whatever) sa faca loguri ca apachele ![]() Zi-mi daca asta vrei si iti dau. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Itzi dau eu countere , daca imi spui cum sa fac cu apacheu' shi cu phpu' ca sa mearga counteru'. [This message has been edited by HandrX (edited 25 Iulie 2000).]
__________________ LINUX forever !!!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |