![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: alt ardelean "ratacit" prin Bucuresti,Romania |
Vreau si eu pareri despre IE 5.5 .... cum se misca... Mai rapid, mai greu..? Vreau sa vad daca are rost sa mi-l instalez sau nu ... ------------------ sesse L u ....da nu pe totzi.... _____________________ Beware what u wish....it might came true.......
__________________ sesse L u ....da nu pe totzi.... _____________________ Beware what u wish....it might came true....... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
man e marfa ....... mult mai marfa decat netscape ... ![]() si vezi si tu cu semnatura aia a ta .... ca e "might come true" nu "might came true"
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
da netscape ce are? ------------------ You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone. - Al Capone (1899-1947)
__________________ My opinions may have changed, but not the fact that I am right. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Merge foarte bine. Ce am observat si eu imediat este print-prewiev de care zice toata lumea. Nu se blocheaza, de fapt nici 5.01 nu se bloca la mine. IE 5.5 este o copie al lui IE 5.5 pentru MAC dar totusi acela are implementate mai multe standarde, este mai complet, asa au zis cei de la Microsoft, cine sa-i mai inteleaga? Dupa stirile de saptamana asta IE ocupa 86% din piata. Dupa alte stiri se pare ca AOL vrea sa ingroape cu totul Netscape si sa treaca in cel putin un an pe IE, nu mai vrea sa cheltuiasca bani cu dezvoltarea unui produs considerat de ei ramas prea mult in urma. Greets, Speedo | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |