![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu e restart in ms-dos mode. Wellcome to the nt/2k world Don't forget your hourly prayer to m$.------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Deci ME mai are dos?... hmm.. tre sa pun si io mina pe o atrocitate din asta.. Poate sapt. viitoare cind e programata urmatoarea ora de vindoz la mine pe comp ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am incercat si acum cand este WIN ME pe curat. Are F8, ca sa stiti, doar ca am vazut doar 3 optiuni, asa cred. 1. Normal 2. Safe mode 3. Step by Step confirmation (foarte utila pentru a vedea ce drivere creaza probeme) Nu este o prostie ca a foat scos DOS, cu el sau eliminat toate problemele cu aplicatiile pe 16 biti care vroiau DOS natur, si odata cu ele problemele lor. Vrem un Windows mai stabil, cel putin fara DOS domnilor. Greets, Speedo | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |