Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-07-2000, 14:01   #1 (permalink)
Registered User

Post Probleme cu Outlook Express 5

Problema:
Am primit mai multe e-mail-uri care au atasat ceva de forma:

Part 1.2 Type: application/ms-tnef
Encoding: base64

Mesajele sunt trimise cu Outlook2000. Exista vreo solutie pentru a citi attachment-ul cu OutlookExpress sau Netscape Messenger? Pe site-ul MS se sugereaza anumite setari pentru Outlook2000 pentru compatibilitate cu versiunile anterioare, dar pe mine nu ma ajuta.

Angelik is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2000, 15:30   #2 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Problema #1: folosesti outlook. Fix this problem, then come back.
Tipu' ala (ms-tnef) e inregistrat de catre unu Suki de la m$ ca fiind "Microsoft MAPI Transport Neutral Encoding Format". Asa cum suna cred ca e vreo gaselnita de-a lu m$ introdusa proaspat (in cererea de subscriere pentru tipu MIME este, evident, un "security alert" - normal, de fapt e unu din cele 1657892.3 backdooruri din Outlook ), insa nu prea cred ca are vreo relevanta atasamentu in cauza. De fapt o f. scurta descriere oficiala a tipului este: "This information is interpreted by a MAPI aware application on receipt and is used to re-construct the original MAPI properties on the message". Cum nu cred ca te intereseaza "original MAPI" shit, poti sa stergi cu incredere atasamentu . Daca totusi mori de curiozitate ce e cu el, da-i save si uite-te cu un viewer text la el (redundant info - cred ca te prindeai si singur(a?) de asta ).

------------------
Roaming in thought over the Universe
I saw the little that is Good steadily
hastening toward immortality - And
the vast all that is call'd Evil I saw
hastening to merge itself and become
lost and dead.
Parintilor, isprava ta.

Dark is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2000, 09:00   #3 (permalink)
Registered User

Atasamentul este un tabel cu o lista si deschis cu un editor de text e greu de separat partea utila de alte mizerii. De aceea doream sa-l pot citi in forma initiala.
Dark, nu am folosit pana acum decat Netscape si Outlook Express pentru mail, iar dintre astea prefer Outlook. Ai vreo alta sugestie?

Angelik is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2000, 10:48   #4 (permalink)
Registered User

Dark's Avatar

Stai ca io gindesc mai greu.. deci atasamentu e o chestie care tie iti trebe, da' encodata cu porcaria aia de TNEF. Scuze, eram obosit cind am postat primu reply. Nu prea cred ca ai ce sa-i faci ca sa-l vezi (desi se poate sa ma insel din nou, n-am timp acum sa caut docuri pe tema asta ).
Sugestii? Renunta la Outlook, arunca-l la gunoi, rade-l, etc. Am mai zis-o, am explicat si de ce. Foloseste cu incredere Netscape Messenger, e bun, bug-free, simplu de configurat, etc. E adevarat, nu stie MAPI.. insa asta e o bila alba pentru el

PS: acu m-am trezit de tot. Ce ai patit tu este inca o bucatica din "marele complot monopolist al lu m$". Mi-as permite o comparatie intre politica de piata a lu m$ si virusii. De ce: m$ livreaza os-urile sale cu IE5 (care rulez, din pacate, cu toate gaurile de securitate), si Outlook, care nici nu rulez si mai si contine la inceputul fiecarui fisier sursa #include <backdoor.h> ( ). Nu e nimic rau in asta, raul e in continuare: exploatind comoditatea clientilor, care nu se chinuie sa ia alt client de mail din moment ce au unu (cu toate ca sint avertizati ca al lor e varza), adauga "feature-uri" care modifica subtil niste chestii si nu poti sa citesti klumea un email trimis cu outlook decit cu alt outlook. In concluzie, outlook se va raspindi, exact ca un virus. Sa ne amintim ca au mai incercat asta si cu "extensiile" proprietare asupra lu kerberos.. da' nu prea a tinut... Morala: FIGHT THEM!! Acu poate mai aud vreun cretin cu microsoft rulez ca imi sare tandara...

------------------
Roaming in thought over the Universe
I saw the little that is Good steadily
hastening toward immortality - And
the vast all that is call'd Evil I saw
hastening to merge itself and become
lost and dead.
Parintilor, isprava ta.

Dark is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2000, 10:59   #5 (permalink)
Registered User

Thanks, man!