![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Ba, io am probleme cu virtual dub ala. Am incercat si io sa comprim un video de 9MB cu VirtualDub asta...am incercat mai multe codec-uri, printre care DivX si Indeo 5.10. Problema e ca am incercat la mai multe filme dar nu mi le comprima deloc ca lumea! De Exemplu cu FlaskMpeg am facut un film de 4 MB la 2 MB fara pierdere vizibila a calitatii audio/video. Am folosit drept codec tot DivX. Dar cu virtual dub, orice setare fac, nu mi-l comprima deloc, chiar mi-l face mai mare!!! Explicati-mi si mie ce draq sa fac, ca ma enerveaza rau! Am incercat data rate-uri diferite, setari de calitate diferite dar...ACELASI LUCRU DE KKT! Deci cum fac cu rahatu' asta de virtual dub? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Cel mai probabil nu ai setat compresie audio. Asa ca tot ce encodeaza video se pierde dincolo la audio. Asadar, din meniul audio selecteaza Full Processing Mode si din acelasi meniu, de la Compression, mp3 (preferabil). ------------------ The future just ain't what it used to be
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Aah! Jmf, m-am prins, era compresia audio pusa, si era si pe full processing mode, dar nu era codec-ul adecvat! Dar am alta problema, la interleaving, daca pun delay pozitiv pe full processing mode, imi face delay de cateva minute! (io l-am pus de 3500 ms!) Se poate face interleaving la audio pe full processing mode? (pe direct stream merge, dar vreau sa fac pe full processing sa nu ma mai frec dupa aia...) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |