![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 |
Am o dilema.... Se poate face un hacking FTP? Eu am citit ca se poate, insa nu scria si cum anume. Iata problema. Sa zicem ca am pe un cont la un FTP public niste arhive. Se poate sa transfer aceste arhive pe un alt FTP fara ca acestea sa treaca pe la mine? Nu de alta, dar... viteza lor e mult mai mare decat a mea pe Romtelekkt...------------------ ENDer http://KicKME.tO/ENDer2000 Fuck YOU guys... I'm Going home...!!!
__________________ Assassin: fara linkuri in semnatura. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: this beta version has expired! |
Vai, cum se poate ca tocmai acesti "fine 3l33t cool hax0r d00dez" care umbla cu materiale "il=e" sa nu fie la curent cu realitatile tehnologiei curente? Cum se face ca abuzam de termenul [cr,h]ack-ing de fiecare data cind sintem confruntati cu o situatie pe care nu ne-o putem explica/ne depaseste cunostintele. PS. Daca nu ma insel era ceva cu "FXP", n-avea nici o legatura cu [cr,h]ack-ul si depindea doar de capabilitatile/configurarea serverului de ftp in cauza (in speta de port si pasv). | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 |
Bai tata... stiu f. bine despre ce e vorba si nu imi depaseste cunostiintele, doar ca acest aspect nu prea e tratat pe nicaieri. FPX-ul e o porcarie! A aparut pe unul dintre primele cd-uri Xtrem PC, dar nu face nimic! .Pe mine ma intereseaza mai ales serverele care suporta acest lucru. Ultima varianta de CuteFTP suporta site to site transfer, dar site-urile nu o suporta! Caut o metoda care sa pacaleasca respectivele servere! ![]() ------------------ ENDer http://KicKME.tO/ENDer2000 Fuck YOU guys... I'm Going home...!!! [This message has been edited by ENDer2000 (edited 27 Iulie 2000).]
__________________ Assassin: fara linkuri in semnatura. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Cam orice server FTP are si optiunea "Block FTP_bounce attacks"; din documentatia FTP Serv-U: Quote:
Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Guest |
n-am idee la dilema ta, da` ce ma doare pe mine e ca n-am putut incarca RePWL-u de la tine de pe sait nici cu gozilla. cre` ca e bulit. trimite-mi-l si mie via e-mail apropo, ai vazut noul look de la www.uha1.com ? ai incercat chestia aia rushinoasa cu internet 0$ cu Legion etc etc? merge? | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |