![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am nevoie de un programel care sa mearga in background si la un interval de n secunde sa scrie intr-un fisier nr. de bytes pt. upload, respectiv download. Thanx.
__________________ Drumul spre iad e presarat cu bune intentii ... My rig : MB Asus P5KE-WiFi/AP, Intel Core2 Quad Q6600 2.4 GHz, Mushkin 2GB DDR2 1066MHz, Asus GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320-bit, 2x500 GB & 2x80 GB, Thermaltake W0101RE TR2 550W, Nexus Caterpillar Silent System. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Axioma: Orice e posibil pe un calculator. While asta e adevarat fara adaugiri pe linux, (i.e. se poate face fara nici o problema), prezentam in continuare amendamentul m$ nr. 1313 din 30/02/1982 (r)(tm) la axioma noastra: "mda, da' daca ruleaza windoze, este nedocumentat si implica o groaza de bataie de cap". Traducere: n-am nici cea mai vaga idee cum ai putea sa masori traficu pe o interfata in vindoze, desi sint sigur ca se poate, da' mi-e lene sa sap. Daca insa vrei pe linux (da' stiu ca nu vrei ca tu vrei sa masori cit ai trafic pe modemu ala de-ti tine uploadu pt. legatura ta EON, right? , zi si-ti dau in mail tot ce-ti trebe. See ya.------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Exact pentru asta îmi trebuie. Dar voi la firmã cum vã descurcaþi cu clienþii apropo de limita de trafic ? Cã al meu ISP nu-mi trimite zilnic cît am "consumat" pe ziua anterioarã þi mã taxeazã cu 0,5 USD pe MB depãºire de trafic !!!!!! ªtiu cã pot sã mã uit în log-ul modem-ului, dar în situaþia în care crapã Win-ul sau e resetat compu nu mai scrie nimeni acolo, cã de ...
__________________ Drumul spre iad e presarat cu bune intentii ... My rig : MB Asus P5KE-WiFi/AP, Intel Core2 Quad Q6600 2.4 GHz, Mushkin 2GB DDR2 1066MHz, Asus GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320-bit, 2x500 GB & 2x80 GB, Thermaltake W0101RE TR2 550W, Nexus Caterpillar Silent System. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Tacacs modificat sa colaboreze cu un psql (again, linux&open source rulez ). Fa scandal la al tau provider sa iti trimita traficu, ca e chiar banal ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar fi cool la DNT, dar de la Buc. la Giurgiu e distanta cam mare pt. o inchiriata. Cit despre trimiterea de catre ISP nu prea ma incalzeste, ca vreau sa stiu sigur (din partea mea) ce trafic am ... La 0,5 USD/MB depasire peste 200 MB ...
|
| | #7 (permalink) | ||
|
In cazu asta pune linux. Mai ales ca ai skystar1 si merge bine. Dupa aia poti sa iti citesti traficu cu ce vrea muschiu tau: snmp (does mrtg ring a bell?), ipchains, whatever. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |