![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucale |
Definitely ME. Acuma depinde ce vrei sa faci cu monstrul ala. Pentru net si gaming merge ME. Vezi ce mai zic si altii. ------------------ YOU CAN RUN BUT YOU'LL JUST DIE TIRED
__________________ YOU CAN RUN BUT YOU'LL JUST DIE TIRED | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti, Baneasa |
Cred ca o sa probez ME si poate si W2K. Sa vedem care e mai bun pt un Office+Games that is(sau Games+Office mai degraba ).Care era build-u final de la ME? Ca daca il pun sa nu iau tzeapa!
__________________ Ariciu' | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ME-u e varza! Mie mi-a ***** absolut tot dupa vro' saptamana. Diablo2-u cand dai sa salvezi se blocheaza. MDK2-u nu merge. Deci NU PUNE ME!!! Baga win98 sau win2k ------------------ Mai adevarat, frate, ca suta de mii de lei, Repreeeeeeeezint Strada si pe veteranii mei...
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Te sfatuiesc sa bagi ME, eu am 4.90.3000 shi am intzeles ca e final. Inca nu am avut probleme majore shi nici prietenii mei care l-au instalat. Eu zic ca este cel mai bun de pana acuma shi ofera multe avantaje. ------------------ ME rulz!
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Daca o sa te uiti mai jos la lista de discutii care se cheama WIN ME o sa poti sa vezi ce am postat eu acolo. Am explicat cu ce probleme m-am intalnit si ce rezolvare am gasit. Poti sa ma crezi ca am mare incredere in versiunea asta noua si instalata pe curat este o bucurie. Acum ca a mai trecut timpul iti mai pot da un sfat, creaza la cateva zile niste asa numite "restore points" pentru ca atunci cand instalazei vreun joc care-ti va bloca sistemul, sau diferite softuri care creaza probleme, exemplu *****ul de Norton Utilities care are rost doar 2% din el, punctele astea la care poti sa te intorci sunt mana cereasca, poti aduce sistemul efectiv la forma de dinaintea instalarii, cerde-ma merge foarte bine. Nu incerca Windows 2000 pentru ca multe jocuri nu merg sub el, nu are DirectX 7.0, nu poate fi instalat DirectX 7.0 pur si simplu ci el vine prin Service Pack-uri si oricum nu este o consola multimedia, nu permite accesari directe ale hardware-ului, asa cum vor mlte jocuri, in concluzie NU. Incearca ME si ai sa vezi ca merge. Eu promit sa urmaresc posturile tale si sa te ajut. Greets, Speedo | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ce gasiti la Win me. Booteaza mai repede si se inchide la fel plus alte chestii nesemnificative. si intradevar este o tampenie. L-am pus si dupa 7 zile poc a picat. Pune si tu altceva pune un linux, un win nt dar nu me ------------------ Don't Worry Be Happy
__________________ "When I hear music, I fear no danger. I am invulnerable. I see no foe. I am related to the earliest times, and to the latest." -Henry David Thoreau | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |