![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
man ca sa faci asta deja iti trebuie sa ai acces (fizic vorbind - adica sa pui mana pe el) la serveru respectiv ...... pentru ca imi imaginez ca nu esti mare hacker ca sa descoperi tu un nou exploit pe NT ca sa iei toate pass si username de pe server
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
ma intreb si io....oare so punea sa sparg o banca din elvetia si sa iau vreo 10000 de numere de carti de credit.... VA DATI SEAMA CE SAR PUTEA FACE ATUNCI! hehehehehehehehheehhehehheheheh
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
SandoKan: Iti spun eu ce ai putea face cu cele 10000 de cc-uri: NIMIK. ------------------ Mai adevarat, frate, ca suta de mii de lei, Repreeeeeeeezint Strada si pe veteranii mei...
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |