![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Aici aflati despre ce este vorba. Aici downloadati clientul. Apoi, il configurati. Si nu uitati sa va afiliati la Team Romania. E posibil sa fim in clasamentul pe tari dupa Armenia, Kazakhstan, Bulgaria, Belarus, Insulele Solomon ? Este ? [This message has been edited by Adi[CG] (edited 28 Iulie 2000).] | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mda.. acu' vreo luna aveam si eu clientu in background pe un vindoze la servici... da' m-am plictisit.. ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucale, Romania |
Bai am luat shi eu clientul ala de la pagina cu pricina!!! Imi place destul de mult ideea cu echipele dar pe bune daca am intzles cum sa fac sa ma aliez la TEAMROMANIA... am dat click pe linku' cu pricina dar nimic... E ceva pe acolo cu join team da nu pare sa mearga... Poate sunt eu mai lamer... ( )Anyway please help... and join the club ![]() THXs
__________________ "Shoot yourself twice in the head to make sure you're not a loser and you've missed it!!!" | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |