![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Tocmai ce l-am luat (linux version) ca sa-l testez o leaca. Impresii: Bile albe:
Bile negre:
Impresia pe ansamblu a fost ca promite. La mai mare! Io l-am testat sub kde. Sint curios daca cineva l-a pus sub vreun alt wm, si daca da cum i-a mers (temporar mi-e lene sa switch to afterstep) Final test: ia... pot sa postez? ![]() ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Hmm... io am Windoze 95, si Netscape 4.6, si as fi foarte multumit de el daca ar avea un suport de JS cum trebuie... Adica, eu sant mai anormal, si tin tot timpul JS disabled, ca altfel se crasheaza tot timpul. M-am dus si io la pagina respectiva, cu exploiturile, si nu s-a crashat deloc ![]() Si nici nu am patchul pentru con/con. Dar, cand ai pomenit de ecran albastru, mi-am dat seama ca asta trebuie sa fie, si am dat disable la load images ![]() De fapt, cu JS disabled, si imaginile pe OFF, am trecut cu bine de toate 'obstacolele' de pe pagina respectiva ![]() Exista o singura cale sa crashezi (de fapt 2) windozeul cu BSOD *evil grin*, atata timp cat ai imaginile off. Si ca sa revin cat de cat la topic, ce nu imi pace mie la Netscapeul de Linux (4.7) este ca , cand dai scrool up/down la o pagina, sta o GRAMADA sa revopseasca ecranul, si palpaie, and stuff, chiar daca e pagina text only (pe un P2 la 250, cu 256 MB) Asta a fost rezolvat in noua versiune? ------------------ Don't let reality ruin your life. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu a fost rezolvata, ti-am zis ca se misca ca un kur si repaintu tot la categoria asta intra. Intre timp mi-a mai crapat odata (cind am dat pe submit - din fericire s-a dus requestu mai departe si dupa aia a crapat). Si am mai observat o chestie foarte timpita: DESCRESC FONTURILE: adica intr-un post prima linie (sau primele citeva) sint cu font mai mare si restu cu font mai mic! PS: pai cred si io ca nu a crapat cu js disabled . Faza cu img src e adevarat n-a avut ala imaginatie cind a facut pagina acu ca ai mentionat mi-au venit in cap 2 chestii si mie, frame src si object codebase(?).PS2: just thought of one more (and edited the message): Meta Refresh. Inaf iz inaf.------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead. [This message has been edited by Dark (edited 05 August 2000).]
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pai inseamna ca Netscapeul asta (versiunea asta) e foarte... unreliable. Drept sa spun, pe Windoze folosesc Netscapeul doar din motive morale (IEul e facut de Billy *grin*). Dar, obiectiv judecand, IEul e mai bun decat Netscapeul... Sper sa faca si ei o versiune stabila si rapida, chiar daca nu adauga nimic nou. Si sa manance si mai putina memorie... si daca se crasheaza, sa moara si el ca tot omu', nu sa ramana zombie, cum imi face mie in Windoze... Nu ca iubesc IEul, dar macar IEul cand se crasheaza, se crasheaza numai fereastra curenta, fara sa arunce in aer tot programul (nu ca nu s-ar intampla si asta, dar oricum, se intampla mai rar decat la Netscape) P.S. Frame Src si background sound (care e tagul, ca l-am uitat?). Bineinteles, trebuie facut si cu Embed, ca IEul stie de unul, si NSul de altul (asta ca sa faci exploitul 'compatibil' *grin* cu amandoua browserele ![]() BTW, l-ai folosit vreodata? io l-am folosit prin martie, pe un forum al unor dusmani ![]() Au incercat saracii o zi intrega sa il scoata, si n-au reusit ![]() Chestia e ca il bagasem in locul numelui, si orcine incerca sa vada lista cu posturi, sau cand vroiau sa il stearga, BSOD *grin*. pana la urma, mi sa facut mila de ei, si le-am spus | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Dark, care-i treaba cu www.ciumeg.ro ?
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Are diverse balarii in pagina aia care incearca sa iti crape browseru/windowsu. Prima chestie pe care o incearca e img src=c:\con\con .. asta iti da albastru in vindoze daca ai enable images. Da-i disable images in browser si poti sa incerci sa te uiti la site.. desi ns tot o sa crape (cred), macar nu ia tot vindoze cu el. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
|
| | #7 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Discutia de pe irc a fost foarte interesanta, din pacate nu crapa numai ns, crapa tot ce e in jur asa ca nu am mai putut sta cu voi Iar NS 6 e sux tare, cel putin beta version-ul. Crapa intr-o veselie. Pacat...si eu eram fan NS, dar din pacate se pare ca va mai trebui sa asteptam pana va aparea un ns stabil... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| DXN: tu ai vrut sa zici si ceva util cu asta? Sau doar te bagi in vorba?.. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |