![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Pe mine in general nu m-a impresionat.. totusi: good things(no particular order): buteste in 7 secunde pe P200 (de fapt resursele necesare sint mici in general), e unix (are bash ), pare stabil, vine cu un fel de DevStudiobad things: interfata e cam cretina, nu prea am vazut soft pentru el (dar nici n-am cautat), nu cred ca face mare brinza la packet filtering (again, nu am incercat da' as fi stiut daca facea), nu stiu cit de bine o duce cu reteaua (de ex. daca e in stare sa umple un t3) si ceea ce mi se pare cel mai important: nu-i vad sensul: nu-l prea vad concurind cu sunos, linux, bsd. Poate doar cu nt-ul .nu pot sa clasific good or bad: arata ca macos si e gui-based. Ultima chestie e buna pentru ca il face mai accesibil ca desktop os, insa nu ii prea da bile albe la server-side pentru ca apare tentatia de administrare point-and-click a la m$, si zero-knowledge-administration(r)(tm)(c)1988-2000 M$ nu are nici un viitor, oricit ar freca micromoii menta. Oricum, are bash deci cine vrea poa sa sara peste GUI crap .Drivere nu prea sint, sau mai precis nu erau. Ultima versiune cu care m-am jucat eu era din '99 si nu avea drivere de yamaha opl3sa(u?)x. Aici ar fi o problema. Morala: IMHO NU merita. Learn linux instead (sorry, n-am putut sa ma abtin - welcome to the linux propaganda ).------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Asa ca distractie e simpaticutz sistemul... Ce imi place la el e modul in care lucreaza cu fisierele multimedia...nici in win si nici chiar in linux nu au acuitatea si definitzia pe care am vazut-o la aceleasi fisiere multimedia in BeOS. Eu am pus BeOS 5. Asta rezolvat problema cu sunetul pt Opl3SA. Mie mi-a vazut tot. Ce m-a suparat la el e ca nu am putut sa intru pe net ..nu stie (nu are meniu??) ca sa se autentifice pentru proxy...poate stie careva si imi zice si mie !!! Utilitare pt el nu prea sant...doar ce gasesti la ei pe site.. www.beos.com ------------------ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!!
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Are bash deci e unix ? Exista un port de bash si pentru dos,asa ca trage tu concluzia. Mie mi-a placut f.mult beos pentru simplul motiv ca tunerul TV mi-a mers perfect,fara sa instalez drivere'n stuff (nu ca ar fi fost vreo problema sa le instalez). Interfata e destul de slaba (citeste neintuitiva),dar exista befar...Pacat ca,in ceea ce ma priveste,versiunea free este inutilizabila (nu am suficient spatiu de captura video).
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| mike: cygnus project e destul de destept, da' nu face windowsu unix (iar portul de bash nu l-am vazut si nici nu vreau sa-l vad, in caz ca exista). Oricum, nu trebuia sa iei mot-a-mot ce am zis acolo. ------------------ Roaming in thought over the Universe I saw the little that is Good steadily hastening toward immortality - And the vast all that is call'd Evil I saw hastening to merge itself and become lost and dead.
__________________ Scarbit de fapta ta cea rea Degeaba plangi, acum, copile, Ci du-te'n casa-acum si zi-le Parintilor, isprava ta. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |