![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
Jocul asta este urmatorul pe lista marilor asteptari . Cine a jucat AC spera mult de la titlul asta avand in vedere ca este facut de firma Turbine care de curand a capatat independenta dupa ce sa despartit de Microsoft Pana acum au fost anuntaterasele : Oameni , Elfi , Dwarves si Hobbiti Se pare ce vai putea sa alegi daca vei lupta pentru bine (Councils of the Wise) sau pentru rau ( Sauron ) In primul rand jocul are PVP . Astfel alegerea de a fi de partea raului sau binelui nu este doar de dragul povestii ca in EQ2 Avansarea in nivel se va face gen in doua feluri , Time Based Advancement ( EVE-ONLINE ? ) adica vei putea traina niste skill-pointuri care vor creste indiferent daca jucatorul este online sau nu si un sistem de skill-pointuri dobandite prin participarea la rezolvarea questurilor , crafting sau combat. Exiasta si un sistem de skill-bonus asemanator cu cel din WOW care creste cand personajul nu este online Casele personale sunt implementate inca de la inceputul jocului , fiecare rasa are genul ei de case care vor fi grupate in sate cunoscute din povestea originala . Pana acum a fost anuntat binenteles The Shire, Bree-land, The Tower Hills si Ered Luin . ( Eu o sa vreau o hruba a mea in Morgoth :P ) Pentru amatorii de design interior role-playeri etc vor exista posibilitati de personalizare a caselor cel putin in interior . Sistemul de questuri promite experiente diferite pentru acelasi quest facut de grupuri sau jucatori diferiti . Ramane de vazut cum o sa faca asa ceva . Pana acum sa vorbit despre questuri care apar dupa ce au fost facut o anumita combinatie de questuri sau anumite intamplari / optiuni in mijlocul unui quest sa afecteze "linia" questului respectiv . La capitolul economie producatorii promit ca cele mai interesante obiecte nu vor fi optinute decat din skill-urile jucatorilor care opteaza sa fie crafteri , ca sa nu mai vorbim de diversele imbunatatiri care pot fi aduse obiectelor deja existente Ceea ce ma incantat cu adevarat Realistic Treasure Drop , adica in timpul unei lupte o sa omori un orc , el o sa drop-eze itemuri caracteristice unui orc , smdp . Nu o sa fie posibil sa omori un lup si sa pice sabie cu doua taisuri si ghiocei otraviti . Despre grupuri si guilde inca nu se spune prea multe dar se pare ca se vor putea forma pe mai multe nivele ierarhice . Exista cladiri speciale , reguli multiple ce se pot prestabili etc . Cum spuneam Middle-Earth Online este urmatorul joc in lista marilor asteptari . Site official : http://www.middle-earthonline.com/ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mai e ogramada pana sa apara, 2-3 ani, nici nu stiu daca a fost anuntzata o data de aparitzie... tot ce stiu e ca o sa apara dupa DDO
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. Last edited by Lucifer; 22-02-2005 at 21:01.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Are Crokite MEO ?
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: yz-lql |
si daca sunt pk ce , nu tzi-am zis ca mi-am luat Dread Guristas Cloaking Device t3 of Domination Of Destiny ? pana shi mie imi trebuie observer sa ma vad la cat de cloakat sunt , asa ca n-am treaba :P
__________________ Legends never die...!!! | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Omul... nu dau nume... in '80 a fost arestat pt ca a furat 5 zydrine sa isi cumpere un shuttle... 5 zydrine nene... 7 ani la concord a facut pt 5 zydrine... 7 ani a mancat moluste de la minmatari In 90, a venit cu bajetzi si a pus la punct totzi mineri din imperiu, "Ce?!?... Nu minatzi pt. mine ... PERCUTZIE!!!" Omul... poreclit "NuDauNume"... adica un fel de N&D al cratierului... da isk cu camata... mare mahar al yulaiului NuDauNume...
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Deci OMU era....de baza in viata persoanei numite Mariceanu. Acum...OMU i-a dat sa aleaga ISK....7 la numar. Si el a ales unu...I-a zis OMU ca are caracter.
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Voi ce parere aveti ? Sa folosesc Report Bad Post pentru offtopic repetat si batut campii gratios ? Eu nu am facut decat sa folosesc cuvantul GSC ( Giant Secure Container ) intr-o propozitie ONTOPIC despre minele din Moria si voi vorbiti aici despre ... ?? Alt joc ? Persoane reale ? Personaje imaginare ? go irc mofos | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Lion, cand vorbesti de Turbine nu trebuie sa mai specifici si PvP. Este integrat, subinteles, etc Din moment ce exista 2 parti (buni si rai) normal ca exista si PvP. Doar nu se intalnesc la granita dintre Mordor si Rhovanion si se scuipa.
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| LionHunter de unde ai tras concluzia asta ? caci in mod sigur nu ai citit nici pe threadul asta si nici la ei pe site asa ceva . Fi mai atent cu ce afirmi daca nu stii despre ce este vorba . Quote:
Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|