![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Este doar un alt mmorpg la nivelul impus de wow. Parerea mea. Cred ca o sa ma satur de el pana se termina beta. Am intrebat pe ici pe colo cum este la nivel mare si toti au raspuns ca farmezi instante . Doar cu lorele nu cred ca o sa tina jucatorii.
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
da, poti sa joci ca monster. nu stiu insa daca poti sa bati cu alti playeri. am intrat si m am batut cu niste garzi intr o zona cica "speciala". nici urma de jucatori cu clase normale. Toti care erau acolo erau monstrii. Ca monstru incepi cu caracter lvl 50 (max?) si ma gandesc ca nu sunt inca playeri lvl 50 care sa vina in zona respectiva cu caracterele primare.
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Cine are nevoie de client http://www.computergames.ro/ro/downl...ta-client.html BlackSoul - te inscri in lista de asteptare si astepti sa primesti pe mail CD-KEY . Vezi la ei pe website Pe mine ma enerveaza 1. ca incearca sa te faca sa "joci cartea" Mi se pare penibil sa ma intalnesc cu Gandalf si cu, toate personajele din carte. 2. Ca nu are PVP. WTF vreau sa joc la rai si sa am casa in Mordor . | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
joc beta testu de ceva vreme si sincer se vede un lucru clar acest mmo este clar directionat spre casual play nu e pentru hard core , de aia nu prea e pvp , sunt multe questuri, putin craft si caft ,ca sa fie simplu, vi de la munca te bagi la quest vezi un elf ,mai mirosi niste picioare de pitici si tot asa , pentru cei care vor pvp la maxim si craft sa iti faci super arme si mai stiu ce nu e prea interesant, insa pentru cei care nu au timp si vor sa se destinda e numai bun, e genul ala de joc de il joaca toata familia ![]() in rest ma cam enerveaza stilul de questing care iti da niste questuri la lvl mici care sunt imbecile ( exemplu dau questurile de crafting mai ales ala la woodworker care zice ceva in genul bring me 3 rowan shafts si atat, ce nu zice este ca poti sa bati cat vrea muschi tai si cei mai tari mobi ca nu o sa iti pice shafturile alea pentru arc nici mort ci trebuie sa le craftezi ) , lipsesc cu desavarsire niste indrumari clare in toate questurile - iti zice la nord de ..... mergi si omoara 5 monstri ce nu zice este ca de fapt locul cu pricina este la dracu in praznic ( adevarat este ca e in nord ) nu in vecinatatea quest starting pointului cum ar fi logic , ar mai fi ca momentan din ce am vazut eu grafica respectiv briz brizuri pe armuri arme ( chestii care atrag jucatorul din punct de vedere grafic ) nu prea sunt, singurul mai interesant ar fi arcul de il cumperi din duillond ( parca ) care e facut din coarne de cerb si arata interesant si cam atat la lvl mic ma apuc sa cresc poate poate se mai schimba ceva a si ar mai fi o chestie este imbecila faza cu questurile in care trebuie sa astepti pe alti sa le termine ca sa le faci si tu ex. cel cu linx mother in care daca linx mother deja a plecat la plimbare cu unu nu ai ce face decat sa astepti sa vina inapoi ca sa poti sa o duci sa o plimbi si tu ma intreb oare nu face bataturi la picioare in game name Andanadan
__________________ bleah | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
warchid Pai PVP nu exista si pentru ca ar fi fost penibil ca elfii sa se bata cu hobbits samd (bine, puteau gindi ceva warhammer dar era razboi non stop peste tot si parca se departau de poveste). Apoi legat de questing... come on, vrei mura in gura? Sa vezi ce "marfa" e la final fantasy cind nu iti zice absolut nimic ![]() --- Io Draqo - nu stiu unde am pomenit de gender... dar poti sa iti alegi male/female; mai putin la dwarfi
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
sint si male ministrel, asa tin minte -------------------- Editare ulterioară -------------------- cica au scazut xp rate cu un patch. gg
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 Last edited by Capcaunu; 28-02-2007 at 14:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Un thottbot.com ceva pentru LOTR este ? ca sunt unele questuri de stau cate 30 de minute pana ma lamuresc unde sunt plus ca dau toata ziua ;loc de am chatul plin numai de coordonate . PraSlea - nu ai vazut curcubeu decat o data IRL pentru ca stai prea mult in casa . MAI IESI DIN JOCUL ALA !! :P | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| " The 2nd tab is reserved for Race and Social accomplishments. Different emotes, like smoking pipeweed, or cheering your teammates, as well as other miscellaneous activities will earn you titles and traits in this section. If another player uses the “/scold” emote on you a certain amount of times you will earn the title of “The Naughty”. " - http://lotrovault.ign.com Incearca aici http://lotrovault.ign.com/ poate te ajuta.
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Deci unu pe chat la un moment dat zice o faza tare . Nu mai stiu exact cum a formulat si am uitata sa fac SS , dar concluzia a fost la modul : If the players from WOW are o drugs , in LOTRO we are on pipe ! Pentu cei care nu stiu ( doh ) in LOTRO daca dai /smoke personajul scoate pipa si pufaie de zor cu o figura ganditoare, si pipa aia marca inregistrata Gandalf ( ) zici ca este waterpipe . In fine din cate stiu si eu din filme ... ![]() | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Am jucat foarte foarte putin pana acum dar lucrul care m-a deranjat cel mai mult, inca din secunda 1, sunt animatiile aiurea, modul cum alearga etc. Poate m-am obisnuit eu prea mult cu WoW unde caracterele chiar par ca merg/alearga pe pamant, astia pluesc si dau si ei din picioare o data la 5 metri. Scoti in 2007 un joc cu asa animatii penibile ? Bine, poate fi un aspect minori pt multi insa pe mine ma arde pe retina.Ma bag inapoi la joc sa imi fac si eu o impresie generala, spre deosebire de WOW nu m-a impresionat de la inceput. : /
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Am 6600 cu 256 mb si un procesor P4 cu 3Ghz si memorie de 1G, pe very high jocul mi se misca bine. Cat am vb de animatii nu m-am referit la faptul ca as avea eu 3 FPS si se misca in reprize. Nu, jocul merge bine dar sunt prost facute. Intr-o lume pe care au incercat sa o faca cat mai realista si nu asa de "stilizata" cum e in WOW, au gresit animatiile. Au pus ei saracii texturi si poligoane dar degeaba daca nu sunt puse cu cap. Am intrat intr-o padure si parca nu simti ca esti intr-o padure ( nu cum e Ashenvale sau Terrokar) pt ca vezi doar tuburi maro cu frunze. Efectul asta de repetivitate este suparator si nu te ajuta sa "intri" in lumea pe care ei vor sa o creeze. Am facut greseala sa ma urc pe cal sa vad si animatia calului care numai a cal nu pare. Nu compar jocul cu WOW la grafica ( texturi, poligoante etc) pt ca e mult superioara dar ca design nu e nici o imbunatatire, nici una. Am inceput cu un elf, si zona de inceput e chiar urata, nu cum e Teldrasill de exemplu. Muzica la randul ei nu e prea inspirata, dar poate pt ca o compar cu muzica geniala din film. Am tot jucat si am incercat sa fac sa imi placa jocul dar nu am reusit. Pot face usor niste wallpaperuri din joc, dar cand apas tasta ca sa ma misc se duce dracu` tot. Am cautat la LOTRO o grafica mai buna cu un design poate mai bun decat in WOW si apropiat cu cel din filme insa nu am gasit nimic din ce cautam. Sunt siguri ca fanii inraiti vor trece peste aspectele care mie nu imi plac si vor gasi puncte pozive insa pt mine "reflexiile de apa" nu sunt destule ca sa ma prinda jocul. Pacat ca jocul nu este o insiruire de wallpaperuri
__________________ PvE is hard, sometime there is fire. Last edited by Redy; 16-03-2007 at 19:55.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|