![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| LinkBack (15) | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
|
Nu cred ca un beta (closed sau open) trebuie comparat cu vreun joc deja lansat nici macar daca te referi stric la perioada de beta testing a respectivului joc. devi isi rezerva dreptul de a testa absolut orice si de a implementa la orice ora ceva anume si viceversa. Din punctul meu de vedere asta este cel mai cosmetizat si stabil beta pana acum. Si le am jucat mai pe toate. Animatia lasa de dorit in anumite conditii dar sunt probleme cunoscute care vor fi reparate la timpul lor. Momentan se testeaza hardware de vro 2 saptamani.
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
6600 cu 256 mega de ram este o placa veche si cu ram insuficient pentru a rula LOTR care inca nu a aparu cu toate optiunile full. Nici ram de sistem nu este suficient pentru asta . Si asta ti-o poate confirma Praslea care din cate stiu are un 7900 GTX cu un Pentium D si un gb de ram si la maxim cam le sacadeza ... RIght ?
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
ca sa ma bucur de gameplay la maxim il tin pe minim de optiuni. extra low ca sa zic asa . si un giga de ram ma devasteaza. Daca dau recall in Bree pe minim absolut la grafica ma duc sa mi pregatesc ceva de mancare pana cand devine jucabil. Daca mi dau recall in Bree cu totul la maxim dupa cateva minute de macinat imi da eroare si ma scoate din joc. Pachetul cu high res este inclus doar in cutia cu preorderul/release. Acum intre very high si ultra high sunt practic foarte putine diferente.
__________________ I don't necessarily agree with everything I say. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||||
|
E6600 / 1 gb ram / X1650/256Mb si joc in: rezolutie 1280x800 Antialiasing 6x Distantele vizibile la maxim , cliatatea texturilor Anisotropic , animatiile maxim. La lighting am Hight quality Lighting insa am scos reflexiile , si binenteles Shadows disable. In rest totul pe maxim si merge rezonabil inre low pick 20 fps cand intru intr-o zona aglomerata si 40 fps cand sunt pe campii de nebun . Eh nu este prea grozav . Procesorul este bun , memorie am avut 2 gb pana acum doua saptamani si sincer nu simt diferenta acum cu 1 Gb deci mai ramane placa video care nu prea face fata ... Vad ca au dat drumul la preorder. Sunt disponibile 4 pachete diferite dupa cum urmeaza : Pentru Preorder se primesc urmatoarele: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
http://www.lotro-europe.com/wheretob...?pagename=home | |||||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
am cumparat pachetul preorder+cel standard de pe eshopul codemasters. sper sa ajunga la timp al doilea, pentru primu am un cdkey cu care pot intra de pe 14 apr
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| TheCrusher - nu prea are legatura cu DDO . Din cat am jucat eu, este asa cum trebuie. Jocul asta a luat multe lucruri bune de la multe jocuri de pana acum . Alienking - vrei sa caut eu pentru tine raspunsul la linkurile puse mai sus ? | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
sal, eu am fost invitat in closed beta la lotro la inceputul anului.Am jucat aproape 3 sapt si jocul este super ok daca ai un PC fabricat in 2006 nu se merita sa joci cu toate la minim sa alergi de unul singur pe harta .. am jucat si monster play si chestia aia mi se pare super.. te faci monstru direct highlvl .. faci pvp si bagi puncte iti iei gear .. ce vrei tu sau pve faci lvl maxim cu gearu farmat de tine si te bati cu monsters oh nu cred ca o sa existe vreun om care sa faca absolut toate questurile din joc.. sunt f f multe .Eu zic ca merita jucat de fanii LOTR.. dar nu de fanii AC-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
sunt foarte multe outdoor cele din instante sunt maj pt 2+ players
__________________ |Society > Philosophy > Philosophy of Logic > Truth Definitions| Anger Management > Controlling Anger -- Before It Controls You Last edited by ravenul; 10-04-2007 at 21:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Uite aici specificatiile tehnice. "350 authentic landmarks to discover across more than 50 million square meters of Middle-earth" *BLINK*BLINK* astia sunt dementi ???
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
Athlon 3800+ , GF 7800 GT 256 MB, 2GB Ram ... merge perfect cu toate detaliile la maxim ... tot tot tot
__________________ I must not fear.Fear is the mind-killer.I will face my fear.I will permit it to pass over me and through me.Where the fear has gone there will be nothing.Only I will remain | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |