brat The Lord of the Rings Online
Thread Introduction
Page 1 of 184 12341151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 3663

Thread: The Lord of the Rings Online

eBE
    eBE is offline
    Registered User eBE's Avatar

The Lord of the Rings Online

Jocul asta este urmatorul pe lista marilor asteptari .
    Cine a jucat AC spera mult de la titlul asta avand in vedere ca este facut de firma Turbine care de curand a capatat independenta dupa ce sa despartit de Microsoft

Pana acum au fost anuntaterasele : Oameni , Elfi , Dwarves si Hobbiti
    Se pare ce vai putea sa alegi daca vei lupta pentru bine (Councils of the Wise) sau pentru rau ( Sauron )

In primul rand jocul are PVP . Astfel alegerea de a fi de partea raului sau binelui nu este doar de dragul povestii ca in EQ2

Avansarea in nivel se va face gen in doua feluri , Time Based Advancement ( EVE-ONLINE ? ) adica vei putea traina niste skill-pointuri care vor creste indiferent daca jucatorul este online sau nu si un sistem de skill-pointuri dobandite prin participarea la rezolvarea questurilor , crafting sau combat.
    Exiasta si un sistem de skill-bonus asemanator cu cel din WOW care creste cand personajul nu este online

Casele personale sunt implementate inca de la inceputul jocului , fiecare rasa are genul ei de case care vor fi grupate in sate cunoscute din povestea originala . Pana acum a fost anuntat binenteles The Shire, Bree-land, The Tower Hills si Ered Luin . ( Eu o sa vreau o hruba a mea in Morgoth :P )
    Pentru amatorii de design interior role-playeri etc vor exista posibilitati de personalizare a caselor cel putin in interior .

Sistemul de questuri promite experiente diferite pentru acelasi quest facut de grupuri sau jucatori diferiti . Ramane de vazut cum o sa faca asa ceva .
    Pana acum sa vorbit despre questuri care apar dupa ce au fost facut o anumita combinatie de questuri sau anumite intamplari / optiuni in mijlocul unui quest sa afecteze "linia" questului respectiv .

La capitolul economie producatorii promit ca cele mai interesante obiecte nu vor fi optinute decat din skill-urile jucatorilor care opteaza sa fie crafteri , ca sa nu mai vorbim de diversele imbunatatiri care pot fi aduse obiectelor deja existente
    Ceea ce ma incantat cu adevarat Realistic Treasure Drop , adica in timpul unei lupte o sa omori un orc , el o sa drop-eze itemuri caracteristice unui orc , smdp . Nu o sa fie posibil sa omori un lup si sa pice sabie cu doua taisuri si ghiocei otraviti .

Despre grupuri si guilde inca nu se spune prea multe dar se pare ca se vor putea forma pe mai multe nivele ierarhice . Exista cladiri speciale , reguli multiple ce se pot prestabili etc .

Cum spuneam Middle-Earth Online este urmatorul joc in lista marilor asteptari .
    Site official :
    http://www.middle-earthonline.com/

Registered User Lucifer's Avatar
    Mai e ogramada pana sa apara, 2-3 ani, nici nu stiu daca a fost anuntzata o data de aparitzie... tot ce stiu e ca o sa apara dupa DDO
    Last edited by Lucifer; 22-02-2005 at 21:01.
    "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation.

eBE
    eBE is offline
    Sa nu exageram .

When will Middle-Earth™ Online be released?
    The release date for MEO has not yet been announced. We are anticipating a 2005 release.

Nu stiu cand apare . Sper doar sa apara cand este gata, NU mai devreme

Registered User
    Ebe o singura chestie ... nu e Morgoth ci Mordor NENE :P , Morgoth (Melkor in original pt cine a citit Silmarillion) a fost un fel de "tatic" al lui Sauron :P
    Vai ce om rau si hain sunt )

eBE
    eBE is offline
    Mda ... din inertie . Tot cu Mor incepe :P
    Nu stiam ca esti fan si ai citit si Silmarillion.

Time Waster Metalicos's Avatar
    Adica ce mah, zona e vreun incult care stie doar sa dea cu sapa in asteroizi?
    Death came from above

eBE
    eBE is offline
    Uite ce rautacios e Metal . Eu spuneam doar ca Zona ma surprinde day by day . Acum stiu ca visul lui a fost intodeauna sa joace MEO pititc/miner in adancurile catacombelor din Moria sa scoata minereul cu GSC-ul in spate

Registered User
    eBE , o sa joc pitic(dwarf) in MEO si nu pititc , si da o sa scot minereu din Moria , dar nu cu GSC-ul in spate , ci cu GSC-ul in Iteron :P
    Legends never die...!!!

Unskilled Brainless N00b Painer's Avatar
    Are Crokite MEO ?
    "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man."
    "Don't hate the player, hate the game."
    "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy"
    "I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Vezi cum jumpezi prin moria... ca am auzit ca sunt niste unii pk 1337

Registered User
    si daca sunt pk ce , nu tzi-am zis ca mi-am luat Dread Guristas Cloaking Device t3 of Domination Of Destiny ? pana shi mie imi trebuie observer sa ma vad la cat de cloakat sunt , asa ca n-am treaba :P
    Legends never die...!!!

Omul... nu dau nume... in '80 a fost arestat pt ca a furat 5 zydrine sa isi cumpere un shuttle... 5 zydrine nene... 7 ani la concord a facut pt 5 zydrine... 7 ani a mancat moluste de la minmatari

In 90, a venit cu bajetzi si a pus la punct totzi mineri din imperiu, "Ce?!?... Nu minatzi pt. mine ... PERCUTZIE!!!"

Omul... poreclit "NuDauNume"... adica un fel de N&D al cratierului... da isk cu camata... mare mahar al yulaiului NuDauNume...

Unskilled Brainless N00b Painer's Avatar
    Deci OMU era....de baza in viata persoanei numite Mariceanu. Acum...OMU i-a dat sa aleaga ISK....7 la numar. Si el a ales unu...I-a zis OMU ca are caracter.
    "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man."
    "Don't hate the player, hate the game."
    "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy"
    "I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer."

Nick anterior: Zgarci PraSlea's Avatar
    Cred ca o sa urlati amandoi dupa Boots of Lightning Speed of Thunder with Major Run of the Dopped Cheetah daca se supara OMU.
    I don't necessarily agree with everything I say.

eBE
    eBE is offline
    Voi ce parere aveti ? Sa folosesc Report Bad Post pentru offtopic repetat si batut campii gratios ? Eu nu am facut decat sa folosesc cuvantul GSC ( Giant Secure Container ) intr-o propozitie ONTOPIC despre minele din Moria si voi vorbiti aici despre ... ?? Alt joc ? Persoane reale ? Personaje imaginare ?
    go irc mofos

Registered User Lionhunter's Avatar
    no pvp........

Lion, cand vorbesti de Turbine nu trebuie sa mai specifici si PvP. Este integrat, subinteles, etc

Din moment ce exista 2 parti (buni si rai) normal ca exista si PvP. Doar nu se intalnesc la granita dintre Mordor si Rhovanion si se scuipa.

eBE
    eBE is offline
    LionHunter de unde ai tras concluzia asta ? caci in mod sigur nu ai citit nici pe threadul asta si nici la ei pe site asa ceva . Fi mai atent cu ce afirmi daca nu stii despre ce este vorba .

In primul rand jocul are PVP . Astfel alegerea de a fi de partea raului sau binelui nu este doar de dragul povestii ca in EQ2
    Is there Player vs. Player content? Yes, we are dedicated to allowing player versus player conflicts in a way that is consistent with the world of Tolkien.

Registered User Lionhunter's Avatar
    my bad

Dar am presupus ca nu are pvp stiind ca la lansare va avea numai oameni,elfi,dorfi si hobbits...

Oamenii oricand pot lua rolul alora rai...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 184 12341151101 ... LastLast