![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| topul jocurilor "browsed based"
am deschis topicu asta pentru jocurile "browser based" adica cele de pe internet.Cum ar fi bitefi**t,gladi**us,travian,imperia,fiesta si altele si as vrea sa fac un top 10 cele mai bune jocuri "browser based".Si as mai dori sa nu stergeti topicu deoarece face parte din MMORPG.deci astept fiecare user cu top 10 jocuri "browser based" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
incearca asta : Nodiatis
__________________ WAR Guild - Order Side You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
singurele jocuri de browser care merita mentionate mi se par cele de pe http://www.instantaction.com/, restul sunt pierdere de timp. si nu, topicul nu "face parte din mmorpg". mmorpg inseamna massively multiplayer online rpg, si ma indoiesc ca exista vreun joc browser-based care se poate mindri cu atributul de 'massively'. poate doar dark galaxy, in momentele lui de glorie, dar ala nu e mmorpg.
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
RuneScape - the massive online adventure game by Jagex Ltd. e foarte tare pt un joc web based. Un mini mmorpg java jucabil in browser. Combatu pvp nu e f echilibrat imo , in schimb economia si craftingu e super , iar pve e destul de addictive. In al doilea rand pe browser gasesti unul dintre cele mai addictive jocuri facute vreodata , sau ma rog , grupa de jocuri , ca exista zeci de variatii pe aceasi tema. Si anume TOWER DEFENSES. Aici e un exemplu de joc din genul asta : http://www.towerdefence.net/games-181-Gem_Craft.php
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Pe antena lu' Connex gsm |
Addictive fir`ar ma`sa a dracu`, e aproape 7 si eu pun pietre verzi si rosii pe ecran si ma sparg aia! `foai, fir`ar gandacii aia ca m`au omorat cu nervii. Na ca de`al dracu` nu inchid browser`ul, joc pana rup mouse`ul!
__________________ By gsm by T.G.F. vs. HELL La Haleala addicted® | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
1) Runescape => il joc doar de 5 ani ... ( ONLY F2P ) cand o sa termin skillurile de f2p o sa trec si la membrii ... (sau poate mai devreme avand in vedere fullscreenul ... ) 2) Ikariam ( I LIKE IT !! ) 3) Darkthrone ... OLD STYLE !! 4) Erepublica ... P.S. DACA O SA AUD PE CINEVA CU CONQUIZTADOR inebunesc ... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Universal War: Episode 3, the return e un joc nou
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Nu am jucat 10 jocuri web-based...dar pe primul loc aleg Utopia, pe 2 aleg For King and Country - Conquer the world in a online real-time strategy game (MMORTS), iar pe 3 vechiul Outwar; mai jos...nu mai conteaza!
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|