![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dark Ages of Camelot - help wanted
Nu prea pun eu genul asta de mesaje pe forum .. oricum.. am nevoie de ajutor. Poate cineva sa ma ajute cu DAOC beta 4? Problema mea e ca m-am pus pe tras, dar pina termina auto-updater-ul ala ma apuca Duminica cealalta. Deci.. daca e cineva din Bucuresti si vrea/poate sa ma ajute miine/poimiine (luni/marti) il rog sa-mi raspunda pe forum, sau sa-mi trimita un mail la adresa din profile ... Multumesc anticipat.
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu il am. La un club din Colentina .. dar nu stiu cum o sa te intelegi cu angajatii sa ti-l traga pe hdd sau ceva ...
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
i-am intrebat cum as putea sa il iau de la ei dar se pare ca no way .. nu au nici RAC nici CD writer ! sorry Oricum am auzit ca daoc release e pe 9 octombrie deci nu prea mai e mult de jucat beta
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
momentan doar branco . Eu si inca 2 prieteni am jucat beta dar acum nu avem cd key ptr a continua
|
| | #9 (permalink) | ||
| Joaca cineva din romania DAOC ????
?
|
| | #11 (permalink) | ||
|
esti varza este un super joc lamere .. treci si joaca in continuare D2 ca sa ajungi repede lvl 99 si sa imi ridici arcasu ala sa imi iau melee defence ..
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu azi vreo 30 de minute .... Primele pareri : 1.Interfata nu imi place dar in timp incepusem sa ma obisnuiesc cu ea 2.Cursorul ala arata ca o pewla pe ecran ... puteau si ei sa puna o mana sau ceva ascutit dar in nici un caz cursorul ala basit de windows 3.Modul de vedere nu imi place de nici o culoare si la un moment incepusera sa ma doara ochii ... trolul meu era atat de mare incat acoperea orice monstru in timpul bataliei ... trebuia tot timpul sa strafez stanga dreapta sa vad ce a dropat sau pe cine am in fata 4.Grafica sunet nota 10 nimic de comentat 5.Un mare minus la faza cu alt-tab ( pentru cine nu stie inca acest joc nu suporta alt-tab ) 6.E un joc pentru care iti trebuie mult mult timp liber ... 7.Un plus la faza cu cheaturile si interzicerea de catre autori a vinderii itemurilor pe e-bay ( nu ai voie sa injuri sau sa obstructionezi vreun player ) Concluzia : nu este deloc genul meu cu toate ca jocul promite mult | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Am facut trade mushy .. am dat itemuri din AC pe DAOC CDkey
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Bla bla ..joaca cineva in afara de cei mentionati de shaperu daoc ? daca da pe ce server / realm eu joc pe merlin/ hibernia lvl 11 blademaster !
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Eu, cu frate meu Cotiso, ne jucam pe Percival(roll playin'), Albion lvl 17 Armsman. P.S. O sa mai ingroase randurile in curand o mica varzuca, care acum inteleg de ce vrea sa joace pe Merlin....ca sa nu atarne la mine sa-l imbrac la inceput .... :P ______________ aka neXia | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |