brat Champions Online
Results 1 to 16 of 16

Thread: Champions Online

Nick anterior: Deux Roter Blitz's Avatar

Champions Online

Ce impresii aveti despre noul MMO de la Cryptic(cei din spatele City of Heroes/Villains)?
    Eu azi am vazut stirea cum ca va aparea pe data de 14 iulie,m-am interesat de el,si chiar il astept.Am si aplicat pentru beta,sa vad daca reusesc sa intru.

Champions Online Official Site

Registered User PVlad's Avatar
    Su eu am auzit de el,chiar acuma 2 zile mam inscris in beta,dar o intrebareva fi free?

Nick anterior: Deux Roter Blitz's Avatar
    Nope,abonament clasic.

Registered User
    care vor sa faca rost de beta code sa caute aici gamerzines.com...se dau 10,000de beta key...300 s-au dat.Bafta

Banned
    cine imi da si mie beta key ca nu gasesc

Registered User
    Concours Champions Online

Incercati aici,tocmai am luat cheie.Raspunsul la intrebare este evident...

Registered User
    Joc foarte prost,nu ca ma asteptam la mult,dar chiar nu pot sa stau sa il joc deloc,am petrecut mai mult timp in hero creator decat in joc.

Registered User ciocanul's Avatar
    Joaca careva acest joc ?
    Pe toate site-urile de afara s-a lansat cu surle si trambite, la noi cam bate vantul.

Registered User
    eu as fi interesat de jocul asta... astept si aion dar mai e ceva timp pana apare dar as vrea sa stiu dak se afla si pe la noi prin magazine dak stie cineva.

Nu prea e de bagat la inceput in nici un mmorpg(aviz si la AION si la oricare).
    E bine uneori de asteptat chiar si 2-3 luni sau pana la aparitia unui demo(poate nu te atrage).
    Mereu sunt buguri/ingramadeala/hacking/exploits/stai la rand sa faci un Q de lvl 2/ganking al celor ce se plictisesc/etc.

Registered User maic's Avatar
    joc eu de vreo 2 zile...intr-adevar mi-am petrecut mai mult timp in character creation decat in joc. Nu e pentru toti. Dar fanii sustin ca devine mai interesant mai incolo. O sa vedem daca am rabdare sa il joc pana atunci.

Nu mi-am urmat sfatul.
    Mi se descarca chiar acum clientul (20%), l-am gasit ieftin la 24 euro la prieteni "polonezi" sau ce naiba sunt(versiune digitala, incredibil ce preturi au...).
    Din ce citesc mi se pare mai mult un hack and slash in multiplayer decat un mmorpg in toata regula.
    Am inteles ca este un sg server si ca e instantiat la greu...o sa vad cum o fi.
    M-a atras partea cu "puterile" si sistemul relativ "open" de abilitati(mai mult ca o curiozitate) si ca nu mai este fantezy cu night elfi, orci si alti porci...
    Daca o fi teapa asta este...

Oricum am ajuns sa fiu satul cam de tot ce este la ora actuala pe piata, probabil ca am imbatranit, nici macar titlurile noi nu prea ma mai atrag...

Mai joaca careva?
    Mare liniste este pe aici...

Am ajuns la lvl 16/40 cu un char bazat pe "might".
    Si acum inca ma minunez la cat au reusit sa faca pe partea de customizare de caracter, imi vine sa-mi fac vreo 4-5 alt-uri ca sa incerc o gramada de combinatii.
    Si cand vorbesc de customizare nu ma refer doar la partea vizuala ci la puterile si abilitatile char-ului.

Nu m-am jucat mult si sincer pana acum nu prea il simt ca un mmorpg in adevaratul sens al cuvantului: e foarte instantiat si "zonele" sunt relativ mici.
    Probabil si faptul ca poti sa zbori si sa ajungi relativ rapid ditr-o parte in alta mai scade din "imersiune".

In mare inca nu m-am decis cat o sa-l continui dar m-a convins sa merg pana la lvl 40.

Registered User Claudiux's Avatar
    Arata dragut. Pacat ca nu are un free trial.. in modul asta nu ma risc sa-l cumpar.

Grandfather of all Knowledge C05T1N's Avatar
    Same here, un free trial (cum a fost in cazul City of Heroes / City of Villains) era sfant.
    Cred ca vor pierde foarte multi din clientii vechiului joc ca urmare a deciziei de a nu oferi trial.
    Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza...

Yahoo: costinnitescu

O sa bage si free trial dar eu zic ca la cat costa la prietenii "polaci"(vers digitala) merita un trial de o luna.
    Nu mi-a mai mers netul de saptamana insa de abia astept sa ma intorc la campionul meu.
    Stilul este cartoonish, seamana daca vreti cu Team Fortress 2 ca stil grafic.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post