brat Anarchy Online
Thread Introduction
Anarchy Online: review, client free 7-day trial,
Notum Wars:movie
Shadowlands: review, movies.
Page 1 of 17 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 322

Thread: Anarchy Online

Registered User [NeO]'s Avatar

Anarchy Online

http://www.anarchy-online.com/

And so the story begins ... cu un link foarte aratos "I got implants baby" in care era prezentata o tipa in costum de baie
    Se vedea ca este computer made , deci jocu avea sanse sa capteze ceva atentie
    http://www.anarchyonline.com/content/downloads/tryout/ 7 zile free deci merita pana una alta macar downlodat si incercat

Dupa instalare probleme cu grafica (graphics converter) am reusit pana la urma sa intru in joc ... si stupoare :

Un fel de humanoid (exact ca aia care se baga in masinile de test pt airbaguri si siguranta si ii lovesc in perete ) care de fapt esti tu ... (dupa ce invat eu frumos sa ma misc - jocu poate fi vazut ca first person si 3rd person) ajung in fata unor terminale de unde se poate alege rasa (sau tipul caracterului) ... va las pe voi sa vedeti care vi se potriveste - sunt trei tipuri (2 cu male/female si una simbiotica sau ceva de genu asta)
    In continuare iti alegi par/figura/inaltime/nume cod(alias) / SI cel mai important profesie ( eu am ales Agent , deoarece la un nivel mai mare poate deveni orice alta rasa din joc) nume prenume
    Apoi urmeaza o mica povestire cu omnitek(o companie supradezvoltata ) si clanurile care lupta impotriva lor "pt eliberare si pace si al 13-lea congres" si cam ce ai vrea tu sa faci in viata
    Sunt 3 optiuni 1)pt omnitek 2)impotriva- clanuri 3)neutral - neavand chef de pk care stau pe capu meu din prima am ales neutral
    In afara de agenti mai sunt birocrati/medici/adventureri / nano physician /nano tehnician (nano sunt de fapt niste programe care ruleaza pe baza de mana si care sunt de fapt "spelluri" dar in joc se numesc nanoprograms , a fost relativ usor sa "traduc" toate skilurile/abilitatile bazandu-ma pe cele din asherons call
    Dar Ao este mult mai complex
    In fine , ajungand in joc am fost socat de multimea de personaje care se invarteau in jurul meu , roboti , cadavre (walking cadavre)
    etc etc ca sa nu mai vorbim de low fpsu (25) care il aveam din cauza setarilor la maxim pe care chiar ma bazam

Cateva explicatii despre joc : "leveling"-ul se face omorand ce chestii poti sa omori (sobolani , cadavre , serpi ) la inceput si pe urma alti agenti/nano techincians etc (ce incepe cu nano este "mag" )

Asa , cu te repari/inveti alte programe / castezi / etc va las pe voi sa aflati ...
    Ceea ce este inovator si interesant : un mag poate trage cu pistolul si in acelasi timp si executa o magie against target ... este misto mai ales cand il paralizezi
    Fiecare meserie are avantajele ei , de ex un agent se poate "ascunde" sa zicem , cred ca devine invizibil si foloseste aim shot (care de pe un sniper rifle este cam dureros)
    Nu mai este nevoie sa iesi din oras si sa fugi chiaun pe campuri deoarece exista TERMINALE , si mai ales Mission Terminals in care bagi tu cam ce vrei de la misiiune (quest) si iti face ea una pe loc , iti da o cheie , te duci frumos la locu indicat , faci misiunea si iote experienta si QUEST ITEMU Intradevar low leveli se bazeaza pe misiuni
    SI daca ai murit , no problem Reclaim Terminals (your remains have been made avaiable) , fugi repede dai un click si iti iei "corpu" inapoi simplu nu , fara sa fugi pana la corp sa mori pe drum de 15 ori sa faci .. "vitae" asa , vitae exista si aici (daca mori iti scad un anumit nr de puncte din fiecare skill ) dar dispare singura dupa 60 sau 120 secunde
    Si inca ceva orasele sunt IMENSE , te pierzi , exact ca in bucuresti (aglomeratie , fiecare cere cate ceva , fiecare fura un lucru , bisnitari , tigani , babe care vand seminte nu chiar , dar pe aproape) Si cum fiecare oras are magazine , la fel si aici sunt magazine specializate in orice , vinuri , mancaruri , programe , haine , implanturi etc etc - so close to reality
    In fine , dupa 4 zile de jucat nu pot sa va asamblez un full story dar jocul merita jucat , are grafica necesara dar cere si ceva resurse internet , playersi sunt destui
    Jocul are advisori sau avizori nu stiu exact cum se traduce care sunt in orice starter town si iti explica cam ce vrei sa stii
    Parerea mea este relativ buna despre joc si viitorul lui oricum pe moment astept si parerile altora

http://www.anarchyonline.com/content...811/index.html Screenshoturi ..... pareri ?

ps: plictisitor mai sunt
    If you cant fight back , fight forward !

One last thing : existe zone (in afara de newbie zones) in care poti sa faci PK , mai pe scurt ataci / omori / iei ce are / fugi sau doar fugi

Pk nu mai este ca in AC , aici un caracter de nivel mare nu poate ataca un caracter mai mic cu 5 sau 10 nivele decat el cred (nu stiu sigur) deci nu mai exista pusti de 12-13 ani cu caractere mari care stau si campeaza newbies interesant nu vi se pare ?

Thumbs down

se pare ca nu ...
    Btw din cate stiu eu am postat pe jocuri ... s-a bagat tatal vostru si mi-a mutat postu aici , undes numa diablo2 playeri ?

Daca nu , si gresesc eu imi cer scuze , daca nu atunci cer mutarea inapoi a postului deoarece acesta este un MMORPG exact ca si Asherons Call care este tot acolo listat ! Multumesc

Newbie Extraordinaire RaDuke's Avatar

Calmeaza-te :)

Sunt si D2 playeri, dar este forum de RPG si aici ii este locul. Daca te uiti atent cel mai lung thread "Deasupra tuturor", care este si cel mai activ este cel de DAoC. Din umilele mele cunostinte DAoC este MMORPG
    aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Caresi aka Nicusor Christinel aka Mistretu aka Alexe aka Cadavru Baresi

Yahoo!/Mail: raduke_2002(at)yahoo(dot)com

DaoC nu se compara cu Ao , nu e nici pe departe la fel de avansat sau complex din toate punctele de vedere ... parerea mea
    O sa vedeti voi

Ps: si poate va spun si lu mama si va bate

Registered User Zircon's Avatar
    Mda. Problema este ca multi au avut experienta nu tocmai placute cu beta-ul de la Anarchy Online si pur si simplu nu au incredere. Vaipa imi spunea ieri ca au fixat o gramada din probleme dar chiar si asa nu mai am nici un chef de AO ...

Registered User
    Neo, te vad fan AC, cam care ar fi motivele pentru care cineva ar trebui sa joace AC?

Care-s punctele slabe? Care-s punctele forte? (Nu vreau sa denatureze topic-ul: nu e un motiv sa inceapa lumea ca ala e mai tare ca AC... ca ala e mai cool decit AC... ma refer doar la AC shi atit!)

Anarchy Online has been awarded Best Massively Multiplayer Game by PC Gamer in the March issue. This follows Best Multiplayer Game of Show at ECTS that Anarchy Online was awarded in September of 2001.

"So why, you may wonder, would we reward the initially unstable and nearly impossible-to-play Anarchy Online... Our answer: Have you played AO lately?" said PC Gamer's editorial staff in the award issue. "In our original review of Anarchy Online we said that it would be the next great MMORPG, only some time in the future. Well, that future is here," the article read.

http://www.anarchy-online.com/globalGFX/PCGscan1.jpg
    http://www.anarchy-online.com/globalGFX/PCGscan2.jpg

Azrael ill get back to you ...
    Si btw care are fi motivele pt care ma intrebi ?

-vrei sa vezi daca merita jucat
    -vrei sa vezi cam ce poate vedea cineva la "tampenia" aia de joc ?
    -nu ai ce face

O sa incerc un raspuns cand ajung acas

Registered User
    Cred ca o sa ma apuc shi eu de un mmorgp shi vroiam sa vad ce zice lumea despre ele. dar nu vreau sa degenereze discutzia in ala e bun/ala e prost cum se intimpla de obicei

208.8.12.70 - server irc intra si dai /j ro

o sa iti xplice ei cum e cu AC-ul
    In rest vad ca Ao mananca resurse pe paine

Registered User Viracocha's Avatar
    Ca sa intorc un pic threadul de unde a plecat, Neo uita sa ne spuna ca, pentru alea 7 zile free, ai nevoie de un credit card valid ca sa iti faci cont la el. Ce conteaza ca nu te taxeaza, daca nu ai cc. Si e chiar pacat, ca in sfarsit sa ma tinea si pe mine teava sa dau joc 650 de mega (cat are clientul) de pe net

Sunt sigur ca tu esti un baiat inteligent care nu se tine de prostii !
    Nu este asa ?
    Si da ca sa vezi cum este jocul iti trebuie si un generator (thats all i have to say )
    Oricum cei care joaca ac nu se plang si nici nu cred ca o vor face ...

Dark Side Tzepesh's Avatar
    Milano, Paris, Ritwic, Omni Trade, Gna Faste, Iridonia, Halas.
    Sa facem pe scurt o descriere a acestui joc si o scurta comparatie intre AO si celelalte MMORPGuri de pe piata.
    Grafica = excelenta
    Muzica = excelenta
    Atmosfera = UBER

Cei de la Funcom , dupa lansarea dezastruasa de anul trecut, au facut pe dracu'n patru si in cet incet aduc jocul la nivelul pe care trebuia sa-l aiba la lansare. Multe dintre bugurile infecte au fost eliminate, gameplayul inbunatatit. Bineinteles.. jocul mai are inca probleme, dar totul merge spre mai bine.
    Pot sa spun ca AO este mult mai bun si mai fun decat DAoC, cu mult mai mult.
    Dupa 2 ani de AC, 1 an ( cu intreruperi ), cateva luni de DAoC ( de care am fost foarte dezamagit), AO e jocul pe care o sa-l joc pana la aparitia SWG si AC2. Consider ca merita sainvestesti timp si bani in AO.

Cam atat deocamdata despre AO, ar mai fi multe de spus despre acest joc dar Martial Artistul meu are o misiune de facut.... multe credite + o pereche de Chilled Metaplast Leggings.... hehehe
    Sa va fie fatza luminata!!!

Anul cu intreruperi a fost de EQ

Registered User

Wink

hmmm ... e dragut mah ... ma bate un gand ... hmm ... sa vedem ...

Dust Brigade raid in Omni 1 Entertainment.

Eu sunt aia in rosu.

uitasem SS-ul.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 7.jpg  

.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 14.jpg  

Administrator Assassin's Avatar

Exclamation Anunt important

Computer Games anunta s-a lansat un concurs in care fanii acestui titlu ce vor scrie cel mai frumos articol (preview/review) vor castiga cate un joc Anarchy Online.

Hint: http://www.anarchy-online.com/content/downloads/tryout/

Astept raspunsurile voastre la Assassin@computergames.ro
    Clientu' de azi, victima de maine

Despre carti (deocamdata).

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 17 123411 ... LastLast