http://www.anarchy-online.com/
And so the story begins ... cu un link foarte aratos "I got implants baby" in care era prezentata o tipa in costum de baie
Se vedea ca este computer made , deci jocu avea sanse sa capteze ceva atentie
http://www.anarchyonline.com/content/downloads/tryout/ 7 zile free deci merita pana una alta macar downlodat si incercat
Dupa instalare probleme cu grafica (graphics converter) am reusit pana la urma sa intru in joc ... si stupoare :
Un fel de humanoid (exact ca aia care se baga in masinile de test pt airbaguri si siguranta si ii lovesc in perete) care de fapt esti tu ... (dupa ce invat eu frumos sa ma misc - jocu poate fi vazut ca first person si 3rd person) ajung in fata unor terminale de unde se poate alege rasa (sau tipul caracterului) ... va las pe voi sa vedeti care vi se potriveste - sunt trei tipuri (2 cu male/female si una simbiotica sau ceva de genu asta)
In continuare iti alegi par/figura/inaltime/nume cod(alias) / SI cel mai important profesie ( eu am ales Agent , deoarece la un nivel mai mare poate deveni orice alta rasa din joc) nume prenume
Apoi urmeaza o mica povestire cu omnitek(o companie supradezvoltata ) si clanurile care lupta impotriva lor "pt eliberare si pace si al 13-lea congres" si cam ce ai vrea tu sa faci in viata
Sunt 3 optiuni 1)pt omnitek 2)impotriva- clanuri 3)neutral - neavand chef de pk care stau pe capu meu din prima am ales neutral
In afara de agenti mai sunt birocrati/medici/adventureri/ nano physician /nano tehnician (nano sunt de fapt niste programe care ruleaza pe baza de mana
si care sunt de fapt "spelluri" dar in joc se numesc nanoprograms , a fost relativ usor sa "traduc" toate skilurile/abilitatile bazandu-ma pe cele din asherons call
Dar Ao este mult mai complex
In fine , ajungand in joc am fost socat de multimea de personaje care se invarteau in jurul meu , roboti , cadavre (walking cadavre)
etc etc ca sa nu mai vorbim de low fpsu (25) care il aveam din cauza setarilor la maxim pe care chiar ma bazam
Cateva explicatii despre joc : "leveling"-ul se face omorand ce chestii poti sa omori (sobolani , cadavre , serpi) la inceput si pe urma alti agenti/nano techincians etc (ce incepe cu nano este "mag"
)
Asa , cu te repari/inveti alte programe / castezi / etc va las pe voi sa aflati ...
Ceea ce este inovator si interesant : un mag poate trage cu pistolul si in acelasi timp si executa o magie against target ... este misto mai ales cand il paralizezi
Fiecare meserie are avantajele ei , de ex un agent se poate "ascunde" sa zicem , cred ca devine invizibil si foloseste aim shot (care de pe un sniper rifle este cam dureros)
Nu mai este nevoie sa iesi din oras si sa fugi chiaun pe campuri deoarece exista TERMINALE , si mai ales Mission Terminalsin care bagi tu cam ce vrei de la misiiune (quest) si iti face ea una pe loc , iti da o cheie , te duci frumos la locu indicat , faci misiunea si iote experienta si QUEST ITEMU
Intradevar low leveli se bazeaza pe misiuni
SI daca ai murit , no problem Reclaim Terminals (your remains have been made avaiable) , fugi repede dai un click si iti iei "corpu" inapoisimplu nu , fara sa fugi pana la corp sa mori pe drum de 15 ori sa faci .. "vitae" asa , vitae exista si aici (daca mori iti scad un anumit nr de puncte din fiecare skill ) dar dispare singura dupa 60 sau 120 secunde
Si inca ceva orasele sunt IMENSE , te pierzi , exact ca in bucuresti (aglomeratie , fiecare cere cate ceva , fiecare fura un lucru , bisnitari , tigani , babe care vand semintenu chiar , dar pe aproape) Si cum fiecare oras are magazine , la fel si aici sunt magazine specializate in orice , vinuri , mancaruri , programe , haine , implanturi etc etc - so close to reality
In fine , dupa 4 zile de jucat nu pot sa va asamblez un full story dar jocul merita jucat , are grafica necesara dar cere si ceva resurse internet , playersi sunt destui
Jocul are advisori sau avizori nu stiu exact cum se traduce care sunt in orice starter town si iti explica cam ce vrei sa stii
Parerea mea este relativ buna despre joc si viitorul lui oricum pe moment astept si parerile altora
http://www.anarchyonline.com/content...811/index.html Screenshoturi ..... pareri ?
ps: plictisitor mai sunt![]()

)
Reply With Quote

Bookmarks