![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Care este cel mai jucat/bun MMORPG? | |||
| Aion | | 15 | 25.86% |
| Blade&Soul | | 0 | 0% |
| Silkroad Online | | 2 | 3.45% |
| World of Warcraft | | 32 | 55.17% |
| Runescape | | 0 | 0% |
| Lineage II | | 5 | 8.62% |
| Heroe Online | | 0 | 0% |
| Metin2 | | 1 | 1.72% |
| Final Fantasy | | 2 | 3.45% |
| Guild Wars | | 1 | 1.72% |
| Voters: 58. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Brasov |
Nu vad in lista LOTRO, AOC, Warhammer, Runes of magic, Perfect world, Atlantica. Fara suparare dar mai erau si altele in afara de cele numite mai sus care totusi au o comunitate mare si despre AION nu cred ca se poate spune ca e bun sau nu atata timp cat e inca in beta test si doar o mica comunitate il poate accesa, Blade&Soul iarasi e prea devreme sa spui ceva de el. Cu celelalte din lista sunt de acord. Iti dai seama ca oricum wow addicted sunt mai multi decat oricare din celelalte jocuri si o sa iasa pe locul 1(sper ca nu).
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
si sterge cel mai bun din titlu , apoi vei gasi raspunsul pe randul 4 . poate asta spune ceva http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/s...pe/sOrder/desc
__________________ Lord Of The Drinks player waiting for Star Wars The Old Republic | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
) si alte facilitati.....nu stiu de ce..nu pot sa renunt la Lineage II ptr Aion. Probabil ca e vorba si de comunitate, poate e vb de cei 7 ani de cand joc doar lineage...dreq stie. Insa, pentru cei carora le place sau le-a placut wow, parerea mea e ca le vor place si mai mult Aion.Bafta!
__________________ Server Luna: Eva's Saint LvL 80+ / Hierophant LvL 79+ / Sorc LvL 55+ ![]() ![]() | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
lol, tu esti bolnav cu entropia aia. Ca sa nu mai zic ca (poate mi se pare mie) dar decayul e mult mai mare acum ca inainte + nu mai poti sa faci sweat gather O fi venit si criza peste ei si vor sa fure cat mai mult pezi In top de asemnea nu apare nici Fallen Earth care e mult mai bun decat multe din cele de sus. Eu astept in continuare SWG 2
__________________ I must not fear.Fear is the mind-killer.I will face my fear.I will permit it to pass over me and through me.Where the fear has gone there will be nothing.Only I will remain | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Dar CABAL ce are? As zice ca este printre cele mai bune mmorpg free! Nu zic ca nu-mi place si WoW, dar este deja prea jucat la noi, fiecare cu variantele si mixajele lui (Naruto,bleach si altele).Adica mai pe scurt si-a pierdut originalitatea. Si ar mai fi misto si EVE online daca n-ar fi pay-to-play. In schimb u mai bagi si chestia aia numita Metin2. Sta binisor la grafice, dar grindul este extrem de greu, serverele au lagguri, unele misiuni sunt ,,defecte" si nu le poti termina, si pe langa toate astea jocul este plin de copii mici ,ofticati si enervanti gata oricand sa-ti fure orice iti pica (credeti-ma, eu stiu).
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |